ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παππάς: «Πολυτέλεια να συνεργαζόμαστε με τον Πιτίνο»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά για το ματς με την Μπασκόνια και την επιστροφή Πιτίνο.

Παππάς: «Πολυτέλεια να συνεργαζόμαστε με τον Πιτίνο»

Οι δηλώσεις του Νίκου Παππά για το ματς με την Μπασκόνια και την επιστροφή Πιτίνο.

«Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος, μπορεί να αφουγκραστεί την ψυχολογία μας. Από εβδομάδα που θα μπούμε σε ρυθμό Πιτίνο θα μπορούμε να πούμε περισσότερα, γιατί έχουμε κάνει μια προπόνηση μόνο. Είναι πολυτέλεια για μας που θα συνεργαζόμαστε με αυτόν τον άνθρωπο. Είχε πληγωθεί ο εγωισμός μας μετά την ήττα από την Άλμπα. Δεν επιτρέπεται να χάνουμε στην έδρα μας από την Άλμπα, με όλο τον σεβασμό στην συγκεκριμένη ομάδα. Θέλαμε να αντιδράσουμε, καταφέραμε να πάρουμε δύο σημαντικές νίκες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Όσο για το ματς με την Μπασκόνια την Πέμπτη και τα πολλά φετινά θρίλερ του Παναθηναϊκού, είπε: «Η Μπασκόνια είναι μια γρήγορη και αθλητική ομάδα, με κομβικούς παίκτες όπως ο Σενγκέλια και ο Στάουσκας. Στην έδρα μας εμείς πρέπει να κάνουμε κουμάντο, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Είναι λίγο ψυχοφθόρο που κάνουμε όλα τα παιχνίδια ντέρμπι, είναι λίγο επίπονο να είσαι Παναθηναϊκός φέτος».

Τέλος η Ευρωλίγκα για τον Αβράμοβιτς!
Τέλος η Ευρωλίγκα για τον Αβράμοβιτς! 4.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.