ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού, η αναγκαία νίκη και το πρόγραμμα – φωτιά

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει τη νίκη στο αυριανό ματς με την Μπασκόνια και να συνεχίσει το σερί του, πριν από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία του Παναθηναϊκού, η αναγκαία νίκη και το πρόγραμμα - φωτιά

Ο Παναθηναϊκός καλείται να πάρει τη νίκη στο αυριανό ματς με την Μπασκόνια και να συνεχίσει το σερί του, πριν από τα πολύ δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Μετά τις δυο σερί επικρατήσεις επί Ζαλγκίρις στο Κάουνας και Μπάγερν στο Μόναχο, οι “πράσινοι” βρίσκονται στο 6-4 και την 7η θέση της βαθμολογίας. Με ενδεχόμενη νίκη αύριο, στο επίσης σημαντικό ματς με τους Βάσκους,  το ρεκόρ ανεβαίνει, στο ντεμπούτο του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο μετά την επιστροφή του στο τριφύλλι. Στη συνέχεια, ακολουθεί πρόγραμμα – φωτιά με πολύ δύσκολα ματς.

Μετά την Μπασκόνια, όπου η νίκη είναι αναγκαία, ακολουθεί το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 6 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, το “τριφύλλι” έχει την Μπαρτσελόνα εκτός στις 13 του μήνα και τη Φενερμπαχτσέ στο ΟΑΚΑ στις 17. Ακολούθως, ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ για την αναμέτρηση με την Μακάμπι, δυο μέρες μετά, ενώ στις 26 Δεκεμβρίου φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.204 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το νέο έτος και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στις 9 του μήνα πηγαίνει στο Μιλάνο για το παιχνίδι με την Αρμάνι.

Εύκολα, λοιπόν, καταλαβαίνει κανείς ότι η νίκη αύριο είναι αναγκαία, ενόψει του πολύ δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί για την ομάδα του Ρικ Πιτίνο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...