ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ

Κουρμπέλης… 1,5 εκατομμύριου

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα υπογράψει συμβόλαιο που θα του αποφέρει απολαβές περισσότερες από 420.000 ευρώ ετησίως.

Κουρμπέλης... 1,5 εκατομμύριου

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό για επέκταση του συμβολαίου του έως το 2023. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τις αμέσως επόμενες μέρες θα κληθεί να υπογράψει τη νέα συμφωνία, η οποία μάλιστα θα έχει άμεση ισχύ.

Δε θα περιμένει, δηλαδή, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2020, που έληγε το συμβόλαιό του, προκειμένου να δει τις απολαβές του να αυξάνονται. Αυτό θα γίνει από τώρα.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε κλείσει τ’ αυτιά του στις… σειρήνες που υπήρχαν από Ελλάδα και εξωτερικό και ήθελε να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που είχε τονίσει στους ανθρώπους της. Το οικονομικό δε θα έπαιζε ρόλο, αφού αυτό που κυρίως ήθελε ήταν διαβεβαιώσεις πως η ομάδα θα γίνει και πάλι ανταγωνιστική.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 66.654 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός, αντιλαμβανόμενος την αξία του, του δίνει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα και θα τον κάνει… πλουσιότερο κατά 1,5 εκατομμύριο ευρώ συνολικά στα επόμενα 3,5 χρόνια.

Το νέο συμβόλαιο του Κουρμπέλη αναμένεται να του αποφέρει το λιγότερο 420.000 ευρώ ετησίως, που μαζί με τα μπόνους μπορεί να φτάνει ακόμα και το μισό εκατομμύριο. Κάτι που σημαίνει πως μέχρι το καλοκαίρι του 2023 ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα βάλει στο λογαριασμό του ακόμα και περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...