ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασύλληπτος ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο, ισοπέδωσε την Μπασκόνια!

Με τρομερό μπάσκετ στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο "καυτό" ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Μπασκόνια με 100-68 και έκανε το 7-4 στην Ευρωλίγκα μέσα σε αποθέωση. Μαγικά πράγματα από τον Τζίμερ Φριντέτ.

Ασύλληπτος ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο, ισοπέδωσε την Μπασκόνια!

Με τρομερό μπάσκετ στην επιστροφή του Ρικ Πιτίνο στο “καυτό” ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε την Μπασκόνια με 100-68 και έκανε το 7-4 στην Ευρωλίγκα μέσα σε αποθέωση. Μαγικά πράγματα από τον Τζίμερ Φριντέτ.

Ο, τι και να πει κανείς για τον σημερινό Παναθηναϊκό είναι λίγο! Οι “πράσινοι” με τον Ρικ Πιτίνο στον πάγκο, έπαιξαν ΜΑΓΙΚΟ μπάσκετ, ήταν εκπληκτικοί σε άμυνα και επίθεση και μετέτρεψαν την Μπασκόνια σε… ομαδούλα για να φτάσουν στην εμφατική νίκη με 100- 68 και να κάνουν το 7-4 στην Ευρωλίγκα, μπροστά σε 15.000 κόσμου.

Επί της ουσίας το τριφύλλι αντιμετώπιζε σχετικά προβλήματα στο πρώτο δεκάλεπτο (20-17). Από εκεί και μετά, οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο ήταν εξαιρετικοί σε κάθε γωνιά του γηπέδου, στρίμωξαν στα σχοινιά την αντίπαλη ομάδα και έφτασαν σε μια εμφατική νίκη με 100αρα, μπροστά στο κοινό τους. Κορυφαίος ήταν ο διαστημικός Φριντέτ που είχε 21 πόντους με 4/5 τρίποντα, ενώ μάζεψε 4 ριμπάουντ και είχε 5 ασίστ.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.171 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Τόμας σταμάτησε στους 15, οι Καλάθης (9 ασίστ) και Ράις είχαν 12, ενώ πολύτιμη ήταν και η παρουσία του Τζόνσον με 9 πόντους, 4 ριμπάουντ και δυο κλεψίματα. Ο Παπαπέτρου είχε 11 πόντους.

Ο Ρικ Πιτίνο αποθεώθηκε από τον κόσμο στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ, ενώ στο τέλος ο κόσμος αποθέωσε την ομάδα και ζήτησε τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο επόμενο ματς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.