ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Η άφιξη του τεράστιου Χουάν Χοσέ Μπορέλι! (vid)

Σαν σήμερα, 28 χρόνια πριν ερχόταν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο σπουδαίος Χουάν Χοσέ Μπορέλι.

Η άφιξη του τεράστιου Χουάν Χοσέ Μπορέλι! (vid)

Ηταν 29 Νοεμβρίου του 1991. Ο Αργεντινός, σε ηλικία 21 ετών και έχοντας σε ένα χρόνο 35 συμμετοχές και τρία γκολ με τη Ρίβερ Πλέιτ, ήρθε στη χώρα μας για να φορέσει τα πράσινα.

Στο αεροδρόμιο, πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Αργεντινό Χότα – Χότα, ο οποίος στη συνέχεια έγινε από τους πιο αγαπητές της κερκίδας και φυσικά ήταν μέλος μιας ομάδας με πολλές επιτυχίες. Πρωταθλήματα, Κύπελλα, αλλά και τη μεγάλη πορεία μέχρι τους 4 του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 1995/96.

Αγωνίστηκε στην ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 1996, όταν και έφυγε για τον Οβιέδο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE