ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Ράις: «Όλα καλά με Γιαννακόπουλο»

Ο Ταϊρίς Ράις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο αλλά και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη εβδομάδα.

Ράις: «Όλα καλά με Γιαννακόπουλο»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ράις talkbasket.net:

Για τον Γιαννακόπουλο: «Δεν θα το χαρακτήριζα διαμάχη. Ήταν αυτό που ήταν. Είμαστε άνδρες, μιλήσαμε γι’ αυτό κι έτσι κοιτάζουμε μπροστά. Δεν είναι τόσο μεγάλο θέμα για εμένα. Δεν μπορείς να αφήνεις πράγματα εκτός παρκέ να σε επηρεάζουν όταν είσαι σε αυτό. Πρέπει απλά να κάνεις το παιχνίδι σουτ. Είναι όλο καλά, δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν νικάς, είναι όλα καλά (γέλια)»

Παράλληλα, ο Ράις κλήθηκε να σχολιάσει και τις αλλαγές που φέρνει στην ομάδα ο Ρικ Πιτίνο: «Παίζουμε με μεγαλύτερο πάθος, δείχνουμε χαρακτήρα και δημιουργούμε προκλήσειςο ένας για τον άλλον. Και πριν από την έλευση του κόουτς Πιτίνο είχαμε δυο νίκες σε δύσκολες έδρας και νομίζω πως η συγκέντρωσή μας στο αμυντικό κομμάτι μάς επέτρεψε να φτάσουμε σε αυτός. Στο ματς με την Μπασκόνια, έγινε το ίδιο.

Ο κόουτς μας είπε για τη σημασία των deflections και των κλεψιμάτων, του να δυσκολεύουμε τα σουτ των αντιπαλων. Αυτό μας βοήθησε και πιστεύω πως κάτι τέτοιο θα ζητά από εμάς κάθε βράδυ, γιατί πιστεύει στη δύναμη της άμυνας. Πιστεύει πως, μέσω αυτής, μπορούμε να νικήσουμε κάθε ματς».

Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ LIVE STREAMING 5.582 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κλείνοντας, δήλωσε ανυπόμονος για το ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας (6/12) στο ΟΑΚΑ: «Ασφαλώς ανυπομονώ. Το έχω δει στην τηλεόραση, αλλά είναι αλλιώς όταν το ζεις από μέσα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.