Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το Blog της στο Panathinaikos24.gr, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών έχει βρει ρυθμό ενώ αναφέρθηκε και στον πράσινο στόχο για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

«Καλησπέρα σας,

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της και βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός στόχων.  Η αναμέτρηση με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά εμείς καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη και μάλιστα πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.Έχουμε βρει τον ρυθμό και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτερες. Είμαστε δεμένες μεταξύ μας και σε συνδυασμό με την πολύ καλή προπόνηση που κάνουμε παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο για μας είναι «must win» και για τον λόγο αυτό δεν είναι και εύκολο. Θέλουμε τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας, με απώτερο σκοπό το τέλος του πρώτου γύρου να μας βρει μέσα στην πρώτη τετράδα.

Ξέρουμε ότι τα δύο παιχνίδια που μας μένουν  θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί σωστά και θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδειο γήπεδο αλλά όπως είπα και πιο πάνω είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθούμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου»

➡️ Γράψε το σχόλιο σου