ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΑΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

Στόχος μας η τετράδα – Η ομάδα έχει βρει ρυθμό

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το Blog της στο Panathinaikos24.gr, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών έχει βρει ρυθμό ενώ αναφέρθηκε και στον πράσινο στόχο για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Στόχος μας η τετράδα - Η ομάδα έχει βρει ρυθμό

Η Μαρία Οικονομίδου, μέσα από το Blog της στο Panathinaikos24.gr, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα βόλεϊ γυναικών έχει βρει ρυθμό ενώ αναφέρθηκε και στον πράσινο στόχο για το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

«Καλησπέρα σας,

Η ομάδα συνεχίζει την πορεία της και βρίσκεται αυτή τη στιγμή εντός στόχων.  Η αναμέτρηση με τον Άρη την προηγούμενη αγωνιστική δεν ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά εμείς καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη και μάλιστα πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση.Έχουμε βρει τον ρυθμό και όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε ακόμα καλύτερες. Είμαστε δεμένες μεταξύ μας και σε συνδυασμό με την πολύ καλή προπόνηση που κάνουμε παρουσιάζουμε ένα πολύ καλό σύνολο.

Το αυριανό παιχνίδι κόντρα στο Μαρκόπουλο για μας είναι «must win» και για τον λόγο αυτό δεν είναι και εύκολο. Θέλουμε τη νίκη ώστε να συνεχίσουμε την πολύ καλή πορεία μας, με απώτερο σκοπό το τέλος του πρώτου γύρου να μας βρει μέσα στην πρώτη τετράδα.

Ξέρουμε ότι τα δύο παιχνίδια που μας μένουν  θα είναι κεκλεισμένων των θυρών αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα ανταποκριθεί σωστά και θα πάρουμε τις νίκες που θέλουμε. Σίγουρα δεν είναι ωραίο να παίζεις σε άδειο γήπεδο αλλά όπως είπα και πιο πάνω είμαι σίγουρη ότι θα ανταποκριθούμε.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Μαρία Οικονομίδου»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ