ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Γιαννάκη προπονητή σε Εθνική και Ολυμπιακό, κανένας παίκτης του ΠΑΟ δεν αποχώρησε

Τα όσα συμβαίνουν με την παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας είναι το λιγότερο απαράδεκτα.

Με Γιαννάκη προπονητή σε Εθνική και Ολυμπιακό, κανένας παίκτης του ΠΑΟ δεν αποχώρησε

Τα όσα συμβαίνουν με την παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο του Παναθηναϊκού και της Εθνικής ομάδας είναι το λιγότερο απαράδεκτα.

Οπως έγινε γνωστό, οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία τονίζουν ότι είναι αμφίβολο το αν θα συνεχίσουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω του Ρικ Πιτίνο.

Να θυμίσουμε, λοιπόν, το εξής.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης τον Φεβρουάριο του 2008 παράλληλα με την εθνική Ελλάδος ανέλαβε και τον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι της ίδιας σεζόν συμμετείχε με την εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέκτησε την 5η θέση. Από την Εθνική ομάδα απομακρύνθηκε τον Δεκέμβριο του 2008. Αν κακώς απομακρύνθηκε είναι μια άλλη συζήτηση που αφορά τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και την ΕΟΚ. Δε στεκόμαστε εκεί. Στεκόμαστε στο γεγονός ότι είχε ταυτόχρονη παρουσία και στους πάγκους των δυο ομάδων και κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αποχώρησε από την “επίσημη αγαπημένη”. Κανείς από τους αθλητές που έπαιζαν στο “τριφύλλι” δεν έφυγε από την Εθνική λόγω Γιαννάκη, όπως θέλουν να κάνουν τώρα οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ας θυμηθούμε το ρόστερ της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Παπαλουκάς, Φώτσης, Διαμαντίδης, Ζήσης, Σχορτσανίδης, Τσαρτσαρής, Μπουρούσης, Πελεκάνος, Πρίντεζης, Σπανούλης, Βασιλόπουλος, Γλυνιαδάκης.  Για την ιστορία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, τότε, κατέκτησε την 5η θέση.

Τονίζουμε ξανά το εξής: Η ουσία του κειμένου αυτού δεν είναι τι έκανε η ΕΟΚ αργότερα με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Και αν έπραξε σωστά ή όχι. Ας δει και τώρα ο κ. Βασιλακόπουλος τι θα κάνει με τον Ρικ Πιτίνο, μετά τα σημερινά γεγονότα. Αυτό στο οποίο στεκόμαστε είναι η απόφαση των αθλητών του Ολυμπιακού. Είναι δικαίωμα του καθενός να πράττει όπως πιστεύει. Από την άλλη, τα γεγονότα πρέπει να καταγράφονται ως έχουν. Και το γεγονός είναι ότι στην ταυτόχρονη παρουσία Γιαννάκη σε Εθνική και Ολυμπιακό, κανένας παίκτης του Παναθηναϊκού δεν πήρε ποτέ μια τέτοια απόφαση…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.