ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπουδαίος Παναθηναϊκός: Φιλοξενεί πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει 100 μετανάστες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Σπουδαίος Παναθηναϊκός: Φιλοξενεί πρόσφυγες στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Αστέρα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει 100 μετανάστες στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Αναλυτικά η πράσινη ΠΑΕ αναφέρει στα social media:

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανοίγει την αγκαλιά της στους μετανάστες και στους πρόσφυγες! Σε συνεργασία με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στον αγώνα Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενηθούν στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου 100 μετανάστες και πρόσφυγες και 22 παιδιά θα συνοδεύσουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο. Και αυτό θα είναι μόνο η αρχή! Η συνεργασία της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός με το Κέντρο Ένταξης Μεταναστών του Δήμου Αθηναίων περιλαμβάνει πρόγραμμα φιλοξενίας σε μετανάστες και πρόσφυγες σχεδόν σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της εφετινής σεζόν. Το μήνυμα που στέλνουμε είναι ένα και ισχυρό: «Είμαστε όλοι ίσοι. Όχι στο ρατσισμό».

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ
Η αποστολή του Παναθηναϊκού για Λαμία: Εκτός Τζούριτσιτς και Παλάσιος – Επιστροφή για Αϊτόρ 3.337 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.