ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξέσπασμα Κοτσόλη: «Έχουν πλάκα στο ΣΕΦ – Όταν μας στερούσαν τα πρωταθλήματα…»

Ο πάντα χαμηλών τόνων Στέφανος Κοτσόλης ξεσπάει για όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Ξέσπασμα Κοτσόλη: «Έχουν πλάκα στο ΣΕΦ - Όταν μας στερούσαν τα πρωταθλήματα...»

Ο πάντα χαμηλών τόνων Στέφανος Κοτσόλης ξεσπάει για όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με τον μπασκετικό Ολυμπιακό και όχι μόνο.

Χαρακτηριστικά ο πρώην τερματοφύλακας των πράσινων έγραψε «Αυτοί στο ΣΕΦ τελικά έχουν πολύ πλάκα… Εγώ λέω αφού είναι στην Εθνική ο Πιτίνο να μην κατέβουν την άλλη εβδομάδα. Δεν νομίζω ότι θεωρούμαι από τους αθλητές που εκφράζουν άποψη με βάση τον σύλλογο που αγαπούν. Αυτό που ξέρω όμως είναι ότι κάποιες χρονιές που θα έπρεπε η ομάδα μου να έχει πάρει το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο, μας το στερούσαν με το ‘’έτσι θέλω’’ κάνοντας επίδειξη δύναμης. Την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού όχι μόνο πήγαιναν στην Εθνική αλλά έδιναν και τον καλύτερό τους εαυτό και τιμούσαν το εθνόσημο. Αυτά…»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.