ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Ελληνικά Black Friday Deals που αξίζουν την προσοχή σας

Αυτές είναι μερικές προσφορές που ξεχωρίσαμε!

Ελληνικά Black Friday Deals που αξίζουν την προσοχή σας

Τα τελευταία χρόνια η αμερικάνικη «γιορτή» του Black Friday έχει έρθει και στην Ελλάδα. Δεκάδες καταστήματα ρίχνουν, λοιπόν, τις τιμές σε μια πληθώρα από προϊόντα και με τη σειρά τους αμέτρητοι καταναλωτές περιμένουν τη ‘Μαύρη Παρασκευή’ για να κάνουν τα ψώνια τους.

Αν και σε καμία περίπτωση το ελληνικό Black Friday δεν προσεγγίζει τις ασύλληπτες προσφορές που γίνονται στην Αμερική και εδώ τρέχουν μερικά πολύ καλά deals, τα οποία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να γλυτώσετε χρήματα.

Ήδη τα καταστήματα έχουν αναρτήσει τις περισσότερες προσφορές τους, οπότε συλλέξαμε μερικά καλά deals τα οποία αξίζουν την προσοχή σας.

Παρακάτω θα βρείτε χωρισμένα σε κατηγορίες διάφορα προϊόντα που υπάρχουν με έκπτωση στα ελληνικά καταστήματα για την περίοδο του Black Friday. Σίγουρα μπορείτε να βρείτε και καλύτερες προσφορές αν ψάξετε καλά, αλλά αυτά είναι μερικά deals που αξίζουν την προσοχή σας και τα οποία θα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα.

Gaming

Όπως συμβαίνει και με όλες τις άλλες κατηγορίες προϊόντων, έτσι και στο gaming υπάρχουν πάρα πολλές προσφορές κατά την διάρκεια του Black Friday. Είναι ιδανική περίπτωση για να αγοράσετε κονσόλα, μιας και υπάρχουν προσφορές τόσο για το Xbox One, όσο και για πολλά πακέτα του PS4. Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν καλές προσφορές για αμέτρητα παιχνίδια, περιφερειακά, εξαρτήματα αναβάθμισης PC, gaming συνδρομές και πολλά ακόμη. Ήταν -όπως καταλαβαίνετε- αδύνατο να βάλουμε όλα τα προϊόντα στο άρθρο. Σε περίπτωση που αναζητάτε κάποιο συγκεκριμένο προϊόν σχετικό με το gaming, κάντε μία λίστα με αυτά που θέλετε και να έχετε τα μάτια σας…”δεκατέσσερα” τις επόμενες ώρες.

Χειριστήριο – Sony Dualshock 4 Wireless Controller (Σε διάφορα χρώματα)

Αρχική τιμή: €69.90

Τιμή Black Friday: €39.90

Αν θέλετε δεύτερο χειριστήριο για την κονσόλα σας ή bluetooth χειριστήριο για το κινητό ή τον υπολογιστή σας, αποτελεί ιδανική ευκαιρία. Στην αγορά θα βρείτε τα Titanium Blue, Rose Gold, Electric Purple και άλλα χρώματα σε αυτή την τιμή.


Ποντίκι – Razer Deathadder Elite

Αρχική τιμή: €70

Τιμή Black Friday: €40

Ένα από τα διασημότερα ποντίκια της αγοράς που θα καλύψει τους περισσότερους gamers.


Συνδρομή – PlayStation Plus 1 χρόνος

Αρχική τιμή: €60

Τιμή Black Friday: €45

Τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και μέσα από το PlayStation Store της κονσόλας θα βρείτε την ετήσια συνδρομή του PlayStation σε μειωμένη τιμή, οπότε σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία αν η ενεργή σας συνδρομή τελειώνει ή αν τώρα θέλετε να εγγραφείτε για πρώτη φορά.


Κονσόλα – Xbox One S 1TB All-Digital Edition

Αρχική τιμή: €249

Τιμή Black Friday: €149

Ο φθηνότερος τρόπος για να παίξετε τα παιχνίδια της τρέχουσας γενιάς. Μπορεί να συνδυαστεί με συνδρομή Xbox Game Pass για να έχετε όσο φθηνότερα γίνεται πάνω από 100 παιχνίδια. Πολύ σημαντική σημείωση πως η κονσόλα δεν δέχεται Blu-Ray δίσκους, οπότε δεν θα δουλεύουν τα παιχνίδια σε δίσκους που θα βρείτε στα ράφια των καταστημάτων.


VR Headset – Sony PlayStation VR Mega Pack (Πακέτο με 5 παιχνίδια)

Αρχική τιμή: €339

Τιμή Black Friday: €229

Ίσως η πιο προσιτή λύση για να μπείτε στον κόσμο του VR, με ένα από τα πιο αξιόπιστα και διάσημα headsets της αγοράς. Το πακέτο περιλαμβάνει την κάμερα και πέντε VR παιχνίδια.


Κονσόλα – Sony PS4 Slim 1TB (Πακέτο με παιχνίδι)

Αρχική τιμή: €359

Τιμή Black Friday: €249

Ένα εξαιρετικό πακέτο για την διασημότερη κονσόλα της αγοράς. Στα ράφια των καταστημάτων θα βρείτε και την έκδοση των 500GB στα €199. Ωστόσο, το πακέτο των €249 αξίζει περισσότερο καθώς μπορείτε να βρείτε σε αυτή τη τιμή το bundle με το Call of Duty Modern Warfare ή το Death Stranding και φυσικά ο δίσκος της κονσόλας είναι 1TB.


Κονσόλα – Sony PS4 Pro 1TB

Αρχική τιμή: €409

Τιμή Black Friday: €299

Αν περιμένατε την ευκαιρία να αναβαθμιστείτε στο PlayStation 4 Pro ή αν θέλετε τώρα να επενδύσετε για πρώτη φορά στο οικοσύστημα της Sony, αυτή είναι η ευκαιρία να το κάνετε, γλυτώνοντας €110.


Κονσόλα – Xbox One X 1ΤΒ Gears 5 Limited Edition

Αρχική τιμή: €529

Τιμή Black Friday: €379

Η δυνατότερη κονσόλα της αγοράς και ο καλύτερος τρόπος να απολαύσετε τα περισσότερα παιχνίδια. Προτείνουμε το bundle του Gears 5, καθώς πρόκειται για συλλεκτική κονσόλα, αν και στην ίδια τιμή μπορείτε να βρείτε όλα τα bundles του Xbox One X αν θέλτε κάποιο άλλο παιχνίδι.


Ήχος

Λόγω Black Friday υπάρχουν φυσικά ιδανικές προσφορές και στον τομέα του ήχου. Home Cinemas, ηχόμπαρες, headsets, ακουστικά ‘ψείρες’, pickups και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε που ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Κατά βάση γενναίες εκπτώσεις δεν θα γίνουν στα προσιτά προϊόντα της αγοράς, αλλά αντιθέτως στα ακριβότερα. Επομένως, όσοι ψάχνετε να αναβαθμίσετε ηχητικά το σαλόνι σας ή το δωμάτιό σας, τότε ίσως οι παρακάτω μας προτάσεις να σας “κλείνουν το μάτι”. Φυσικά, αυτοί που αναζητούν κάτι συγκεκριμένο θα χρειαστεί να ψάξουν περισσότερο τα καταστήματα.

Ακουστικά – JBL T450

Αρχική τιμή: €29.90

Τιμή Black Friday: €19.90

Μια αξιόλογη πρόταση για on-ear ακουστικά σε ελκυστική τιμή. Είναι άνετα και εργονομικά, με ενσωματωμένο μικρόφωνο και καλή ποιότητα ήχου.


Bluetooth ηχείο – JBL Flip 5

Αρχική τιμή: €129.90

Τιμή Black Friday: €69.90

Εξαιρετικής απόδοσης, αδιάβροχο ασύρματο ηχείο με πιστοποίηση IPX7 και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας που μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 12 ώρες.


Ηχόμπαρα – Sony HT-S350

Αρχική τιμή: €269

Τιμή Black Friday: €149

Μια πολύ καλή εισαγωγική πρόταση για το σαλόνι σας. Πρόκειται για ηχόμπαρα 2.1 καναλιών με αρκετά εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και κομψή εμφάνιση. Διαθέτει ισχυρό ασύρματο subwoofer, καθώς και την S-Force PRO Front Surround τεχνολογία που δίνει αίσθηση τρισδιάστατου ήχου.


Ηχόμπαρα – LG SL8Y

Αρχική τιμή: €669

Τιμή Black Friday: €349

Τρομερής απόδοσης ηχόμπαρα με ισχύ 440W. Υποστηρίζει τα Dolby Atmos και DTS:X, ενώ έχει και 4K Pass Through. Είναι ιδανική για υπερσύχρονα setups και έτοιμη να συνοδεύσει μια 4K τηλεόραση. Έχει μάλιστα και ενσωματωμένο Chromecast.


Πικάπ – Audio-Technica AT-LP60XBT

Αρχική τιμή: €239

Τιμή Black Friday: €169

Ένα ευέλικτο και προσιτό πικάπ για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν την ρέτρο τεχνολογία που ήρθε ξανά στη μόδα. Υποστηρίζει και Bluetooth.


Τηλεοράσεις

Όσοι ψάχνετε να αναβαθμιστείτε στην 4K εποχή, τότε ίσως δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία από την “Μαύρη Παρασκευή”. Αμέτρητες τηλεοράσεις που καλύπτουν όλα τα γούστα με κάθε είδους panel έχουν δεχθεί γενναίες και αξιοσημείωτες εκπτώσεις. Έχουμε εκπτώσεις σε LED, OLED, QLED μοντέλα και φυσικά όσο μεγαλύτερη η αρχική τιμή του προϊόντος, τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση. Να σημειωθεί πως πολλά καταστήματα έχουν προς πώληση και εκθεσιακά κομμάτια, οπότε για να τα βρείτε θα πρέπει να τα επισκεφθείτε ένα-ένα, αλλά η βαθιά έκπτωση αξίζει το ψάξιμο. Παρακάτω θα βρείτε μερικές δικές μας προτάσεις που θεωρούμε αποτελούν μία καλή αναβάθμιση για όσους είναι ακόμη στην Full HD εποχή. Να σημειωθεί πως η γκάμα των τηλεοράσεων που δέχθηκαν σημαντική μείωση τιμής είναι τόσο μεγάλη που όπως καταλαβαίνετε εμείς δεν μπορούσαμε να τις παραθέσουμε όλες. Οπότε, ξεχωρίσαμε μερικές και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

QLED 4K Τηλεόραση (55 Ίντσες) – Samsung QE55Q60RA

Αρχική τιμή: €1599

Τιμή Black Friday: €699

Αρκετά προστιτή και ποιοτική πρόταση 4K τηλεόρασης στις 55 ίντσες. Ιδανική για gaming, αλλά και ταινιές με τεχνολογία Quantum Dot και φυσικά HDR.


ΟLED 4K Τηλεόραση (55 Ίντσες) – Philips 55OLED754

Αρχική τιμή: €1999

Τιμή Black Friday: €999

Εξαιρετική πρόταση OLED τηλεόρασης. H Philips 55OLED754 έχει το ίδιο πάνελ με την ακριβότερη LG B9 και προσφέρει απίστευτα χρώματα, εξαιρετικό HDR και όλα τα οφέλη της OLED τεχνολογίας, χωρίς να ζητά περισσότερα από €1000. Όσοι ψάνετε για τηλεόραση να την λάβετε οπωσδήποτε υπόψη.


Διάφορα

Η Black Friday δεν μιλά μόνο στους gamers, αλλά και στους λάτρεις της τεχνολογίας γενικότερα. Όσοι αναζητούν διάφορα gadgets και άλλες συσκευές τεχνολογίας παρακάτω θα βρούν προτάσεις που αξίζουν μια ματιά σε αυτή την τιμή.

DSLR Κάμερα – Canon EOS 2000D Kit (EF-S 18-55mm III)

Αρχική τιμή: €529

Τιμή Black Friday: €249

Εξαιρετικά προσιτό πακέτο με φακό και σώμα που μπορεί να εισάγει κάποιον στον κόσμο των DSLR καμερών.


Fittnes Tracker – Huawei Band 4

Αρχική τιμή: €44.90

Τιμή Black Friday: €29.90

Μια πολύ καλή πρόταση για να μετράτε την αθλητική σας δραστηριότητα, να βλέπετε την ώρα και να λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το κινητό σας. Παρέχει λεπτομερή αποτελέσματα για τον καρδιακό ρυθμό, τη ζώνη καρδιακού ρυθμού, τα βήματα, την απόσταση, τις θερμίδες και πολλά άλλα.


Smartwatch – Huawei Watch GT (Με δώρο έξυπνη ζυγαριά Huawei)

Αρχική τιμή: €199

Τιμή Black Friday: €139

Πρόκειται για ένα κομψότατο ρολόι που μετρά με εξαιρετική ακρίβεια την αθλητική σας δραστηριότητα, τον καρδιακό ρυθμό, τα βήματα και πολλά ακόμη στατιστικά. Μπορείτε παράλληλα να βλέπετε τις ειδησποιήσεις και τις κλήσεις όταν κάποιος σας καλεί και έχει τρομερή μπαταρία. Αναζητήστε το πακέτο με δώρο την έξπυνη ζυγαριά.


Wi-Fi Extender – TP-LINK RE450 v2

Αρχική τιμή: €69.90

Τιμή Black Friday: €49.90

Ιδανική λύση αν έχετε πρόβλημα με την εμβέλεια του Wi-Fi στο χώρο σας. Υποστηρίζει σύγχρονα πρωτόκολλά και υψηλές ταχύτητες.


Έξυπνο Σπίτι – Xiaomi Mi Smart Home Sensor Set

Αρχική τιμή: €129.90

Τιμή Black Friday: €69.90

Πακέτο με αισθητήρες για το σπίτι σας. Μπορεί να λειτουργήσει ως συναγερμός για κάποια πόρτα ή παράθυρο, να βλέπετε την θερμοκρασία και την υγρασία από το κινητό σας και πολλά ακόμα.


Powerbank – Huawei CP11QC 10000mAh

Αρχική τιμή: €24.90

Τιμή Black Friday: €14.90

Μεγάλης χωρητικότητας powerbank που υποστηρίζει ταχεία φόρτιση έως 9V/2A 18W.


Laptop – Asus Gaming TUF FX505DY-BQ024T

Αρχική τιμή: €949

Τιμή Black Friday: €649

Αρκετά συμφέρουσα επιλογή με δυνατό επεξεργαστή και αξιοπρεπής κάρτα γραφικών, μεγάλο SSD και 8GB μνήμη RAM. Αναλυτικότερα τα specs του έχουν ως εξής: Ryzen 5 3350H/8GB/512GB SSD/AMD Radeon RX560X 4GB/Οθόνη 15.6″ Full HD 1920×1080.


Όπως καταλαβαίνετε, όσο πλησιάζουμε στο τέλος της “Μαύρης Παρασκευής” πολλά προϊόντα ενδέχεται να λάβουν ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση από την ήδη υπάρχουσα. Αυτό σημαίνει πως πολλές τιμές ίσως μειωθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες. Η παραπάνω λίστα που διαβάσατε σας μεταφέρει μερικές δικές μας προτάσεις για πράγματα τα οποία θεωρούμε πως θα σας “κλείνουν το μάτι” και ίσως τώρα είναι μία ιδανική στιγμή για να τα αποκτήσετε. Να σημειωθεί για ακόμη μία φορά πως όσοι αναζητείτε κάτι συγκεκριμένο θα χρειαστεί φυσικά να ερευνήσετε ακόμα περισσότερο για κάποια μεγαλύτερη έκπτωση που τυχόν υπάρχει ή φυσικά για κάτι πιο ποιοτικό.

Πηγή: unboxholics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE