ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Αν δεν κάνει το «τρία στα τρία»…

Ο Νικόλας Βασιλαράς γράφει για την τελευταία ευκαιρία του Παναθηναϊκού να παραμείνει σε… τροχιά πλέι οφ.

Αν δεν κάνει το «τρία στα τρία»…

Η προσγείωση στο Αγρίνιο παραήταν απότομη. Και μπορεί να έχουμε συνηθίσει τα «μπρος – πίσω» αλλά μετά τη νίκη με την ΑΕΚ και τον «αέρα» που είχες σχεδόν κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα αφήσεις άλλους δύο βαθμούς.

Τέλος πάντων. Το κακό έγινε και οι πόντοι δεν επιστρέφονται. Το θέμα είναι τι κάνεις από εδώ και πέρα και πως μπορείς να αποκτήσεις την απαιτούμενη σταθερότητα. Ερχεται μια σειρά αγώνων που φωνάζει ότι ΠΡΕΠΕΙ να κερδηθούν και ίσως είναι και η τελευταία ευκαιρία για να προλάβεις τα πλέι οφ. Παραμαζεύτηκαν οι γκέλες και άλλες ευκαιρίες δεν θα υπάρξουν.

Το μεσημεράκι λοιπόν της Κυριακής υποδέχεσαι τον Αστέρα Τρίπολης, ακολουθεί το ταξίδι στον Βόλο και καπάκι εντός η Λαμία. Μοιάζουν βατά τα ματσάκια αυτά αλλά μέχρι σήμερα εκεί είχες και το πρόβλημα. Στα (θεωρητικά) εύκολα, εκεί που πρέπει να είσαι το αφεντικό και το φαβορί. Στα μεγάλα παιχνίδια δεν τον φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό, στα υπόλοιπα τα έχει κάνει μαντάρα.

Χειρότερο και από την απώλεια των βαθμών ήταν ότι ξενέρωσες ξανά τον κόσμο. Θυμηθείτε πως είμασταν μετά την ΑΕΚ και πως είμαστε τώρα. Εντάξει δεν πηγαίναμε και για πρωτάθλημα αλλά ήταν ένα ξέσπασμα που το είχαμε μεγάλη ανάγκη αλλά δυστυχώς δεν κράτησε πολύ.

Ακόμη και έτσι όμως ήταν καλή η εβδομάδα αυτή. Η ανανέωση του Κουρμπέλη ήταν μια είδηση που ΜΥΡΙΖΕ Παναθηναϊκό. Τι πιο φυσιολογικό από το να περιμένει μια καλή πρόταση και να φύγει; Αλήθεια τι μπορεί να τον κρατάει σε ΑΥΤΟΝ τον Παναθηναϊκό; Κι όμως ο αρχηγός αποφάσισε ΚΑΙ με την καρδιά. Το ίδιο που είχε κάνει και όταν είπε το όχι στον ΠΑΟΚ. Ας ελπίσουμε να μην τον προδώσει ο ίδιος ο σύλλογος για την απόφασή του αυτή. YΓ: Μάτι δεν θα κλείσει ο Πιτίνο. ΜΑ να μην προπονήσει τέτοιους παικταράδες; Αυτόγραφα θα τους ζήταγε… ΥΓ1: Πιτίνο είπαμε; Όχι πως δεν το ξέραμε αλλά ο τύπος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Όταν λες μαγικό ραβδί, αυτόν σκέφτεσαι. Και να είναι καλά η… Αλμπα που τελειώσαμε μια ώρα αρχύτερα. Χάσαμε ένα ματς, σώσαμε όλη τη χρονιά… ΥΓ2: Με το που βγουν για ζέσταμα σφραγίστε τη φυσούνα γιατί δεν τους βλέπω να κάθονται ούτε ως το τζάμπολ…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ