ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ψέματα και στρατευμένη δημοσιογραφία κατά του συλλόγου μας»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να μην πέσει στην παγίδα της αντίδρασης ενόψει ντέρμπι.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ψέματα και στρατευμένη δημοσιογραφία κατά του συλλόγου μας»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φίλαθλοι του Παναθηναϊκού,

Ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, σας έχουμε ήδη προειδοποιήσει πως θα υπάρξουν μάταιες προσπάθειες πυροδότησης έντασης και προκλήσεις κατά της Ομάδας μας, με μόνο σκοπό την τιμωρία μας.

Ο ιστότοπος sport24 χθες με την επίσημη θέση του εναντίον του Παναθηναϊκού μας φανέρωσε τις αληθινές του προθέσεις. Το λόγο θα έχουν τα ποινικά και αστικά Δικαστήρια, η Aθλητική Δικαιοσύνη και η ΕΣΗΕΑ. Στα ψέματα, την υποκρισία και τη στρατευμένη δημοσιογραφία που στρέφεται κατά ενός ολόκληρου Συλλόγου, απαντάμε μόνο με το Nόμο. Με κανέναν άλλον τρόπο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 52.886 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε πως για μια ακόμη φορά θα προστατεύσουμε την ιστορία, την εικόνα, τις αρχές της Ομάδας μας- θα προστατεύσουμε εσάς.

Αντιλαμβανόμαστε την οργή σας, αλλά σας καλούμε να μην πέσετε στην παγίδα της αντίδρασης με οποιονδήποτε άλλο, μη δημοκρατικό, τρόπο. Ο Παναθηναϊκός φίλαθλος έχει κρίση, είναι σκεπτόμενος, ξέρει και τα likes του και τα κλικ που δίνει, τι επιλέγει να διαβάζει και να ακούει στο ραδιόφωνο του. Δείξτε τη δύναμή σας, απλά αγνοώντας τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...