ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίρνει μέτρα η ΚΑΕ για ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παίρνει μέτρα για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή του.

Παίρνει μέτρα η ΚΑΕ για ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κάνει ότι είναι απαραίτητο με σκοπό να αποφευχθούν τα παρατράγουδα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ.

Οι πράσινοι έχουν αποστείλει επιστολες τόσο στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όσο και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Επιπρόσθετα, στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε με τους ανθρώπους της Αστυνομίας, της ΔΕΑΒ και του Ολυμπιακού δεν υπήρξαν διαφωνίες.

Τέλος, η διοίκηση της ΚΑΕ συναντήθηκε χθες με εκπροσώπους των εγαζομένων συνιστόντας τους να παραμείνουν ψύχραιμοι.

Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής
Φωτιά στην Ευρωλίγκα από σέντερ του NBA: Ώρα επιστροφής 75.555 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.