ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Μπεκ αλλά χωρίς Μολό η αποστολή για Αστέρα!

Ο Γιώργος Δώνης συμεπριέλαβε τον Ούφε Μπεκ και όχι τον Γιοάν Μολό στην αποστολή της αναμέτρησης με τον Αστέρα.

Με Μπεκ αλλά χωρίς Μολό η αποστολή για Αστέρα!

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Αστέρα αύριο στο ΟΑΚΑ. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη, ώστε να προσπαθήσουν να ανέβουν κι άλλο στη βαθμολογία της Super league.

Πριν από λίγο έγινε γνωστή και η πράσινη αποστολή για την αναμέτρηση με τον Αστέρα.  Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός αποστολής τον Γιοάν Μολό χωρίς ο Γάλλος να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στέλνοντας έτσι ένα μήνυμα μετά και την απόδοσή του στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

https://twitter.com/paofc_/status/1200806793330466824

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 98.872 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...