Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, επιθυμει να σας ενημερώσει για την πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε ως Σύλλογος από τον ιστότοπο sport24 και τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις που αυτή επιφέρει. 

Όπως άριστα κατανοειτε- ενόψει του αγώνα μας με τον Ολυμπιακό την 6η Δεκεμβρίου- η στοχοποίηση της Ομάδας μας μέσω της επίσημης θέσης ενός μεγάλου ΜΜΕ, δυναμιτίζει ανεξέλεγκτα το κλίμα, υποκινεί τη βία και προκαλεί οργή. Είναι τρομερές οι δυσμενείς συνέπειες που μπορεί να προκληθούν από μια τέτοια επίσημη, αντιδεοντολογικη στάση που τροφοδοτεί την ανομία και ωθεί σε πόλωση, προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες.

Σας καλούμε αμεσότατα να ενεργήσετε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας βάσει αθλητικού νόμου προστατεύοντας την καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό εν γένει. Η πρόληψη, μα κυρίως η άμεση καταδίκη δια λόγου και ποινών είναι το ελάχιστο που μπορεί ο μέσος φίλαθλος να αναμένει, ώστε να επικρατήσει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. 

Με εκτίμηση».

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Λευτέρη Αυγενάκη εστάλη το πρωί του Σαββάτου και δεν αποτελεί απάντηση στην ανακοίνωση της 24Media.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου