ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρέμβαση Αυγενάκη ζητάει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με επιστολή του ζητάει την παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με την 24media!

Παρέμβαση Αυγενάκη ζητάει ο Παναθηναϊκός

Αναλυτικά η επιστολή:

«Αξιότιμε Υπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή μας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, επιθυμει να σας ενημερώσει για την πρωτοφανή επίθεση που δεχόμαστε ως Σύλλογος από τον ιστότοπο sport24 και τις ανυπολόγιστες επιπτώσεις που αυτή επιφέρει. 

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 15.491 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όπως άριστα κατανοειτε- ενόψει του αγώνα μας με τον Ολυμπιακό την 6η Δεκεμβρίου- η στοχοποίηση της Ομάδας μας μέσω της επίσημης θέσης ενός μεγάλου ΜΜΕ, δυναμιτίζει ανεξέλεγκτα το κλίμα, υποκινεί τη βία και προκαλεί οργή. Είναι τρομερές οι δυσμενείς συνέπειες που μπορεί να προκληθούν από μια τέτοια επίσημη, αντιδεοντολογικη στάση που τροφοδοτεί την ανομία και ωθεί σε πόλωση, προπηλακισμούς και βιαιοπραγίες.

Σας καλούμε αμεσότατα να ενεργήσετε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας βάσει αθλητικού νόμου προστατεύοντας την καλαθοσφαίριση και τον αθλητισμό εν γένει. Η πρόληψη, μα κυρίως η άμεση καταδίκη δια λόγου και ποινών είναι το ελάχιστο που μπορεί ο μέσος φίλαθλος να αναμένει, ώστε να επικρατήσει αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. 

Με εκτίμηση».

Αξίζει να σημειωθεί πως η επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον Λευτέρη Αυγενάκη εστάλη το πρωί του Σαββάτου και δεν αποτελεί απάντηση στην ανακοίνωση της 24Media.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.