ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Να δώσει συνέχεια στο σερί πριν από τον Ολυμπιακό

O Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τον εκτός έδρας τον Κολοσσό για το 9-0 στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Να δώσει συνέχεια στο σερί πριν από τον Ολυμπιακό

OΠαναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει τον εκτός έδρας τον Κολοσσό για το 9-0 στο πρωτάθλημα, λίγες ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό.

Τη νίκη για να διατηρήσει το απόλυτο στο πρωτάθλημα θέλει ο Παναθηναϊκός που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου (15:30 – EΡT2) και έχει ως στόχο το 9-0.

Μπορεί το μυαλό πολλών να είναι στο ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα, αλλά ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του βλέπουν με σοβαρότητα το σημερινό παιχνίδι και θέλουν να “καθαρίσουν” από νωρίς και να μετατρέψουν την αναμέτρηση σε μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει ντέρμπι.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.660 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αγωνιστικά προβλήματα για το τριφύλλι δεν υπάρχουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.