ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επαγγελματική και αγχωτική νίκη

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά, αλλά δεν κάηκε. Με το πέναλτι του Χατζηγιοβάνη από το 8' οι πράσινοι επικράτησαν με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης και επέστρεψαν στις νίκες

Επαγγελματική και αγχωτική νίκη

Ο Παναθηναϊκός μετά την ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής επέστρεψε στις νίκες, μιας και επικράτησε με 1-0 του Αστέρα στο ΟΑΚΑ. Με τη νίκη αυτή οι πράσινοι έφτασαν τους 16 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και το κατάφερε.

Μόλις στο 7ο λεπτό του αγώνα ο Περέα κέρδισε το πέναλτι και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αστέρα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δώδεκα  λεπτά αργότερα το τριφύλλι έχασε μία τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0, με τον Περέα να στέλνει την μπάλα άουτ ενώ το τέρμα ήταν σχεδόν άδειο. Στο 26ο λεπτό από την ωραία ενέργεια του Μακέντα, ο Περέα εκμεταλλεύεται την ταχύτητά του και βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο που σώζει την εστία του αποκρούοντας σε κόρνερ.

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιξε με μεγαλύτερο θάρρος στην επανάληψη, πήρε πολλά περισσότερα ρίσκα και έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήταν σαν να μην… εμφανίστηκε στο γήπεδο! Οι Αρκάδες πήραν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, έφταναν με σχετική ευκολία έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και στο 68᾽ είχαν τριπλή χαμένη ευκαιρία, με δύο σουτ του Λουίς Φερνάντεθ και ένα του Κρίσπι.

Το Τριφύλλι αν και είχε πάρα πολλούς χώρους για να εκμεταλλευθεί στο επιθετικό τρανζίσιον, δεν είχε ούτε καθαρό μυαλό, ούτε σωστές επιλογές και στο τελευταίο τέταρτο ο Αστέρας αύξησε την πίεση του στα καρέ του Διούδη.

Μάλιστα, ο Δώνης μετά την αλλαγή του Κολοβού, έριξε στο ματς τον Κολοβέτσιο και έπαιξε με πέντε στην άμυνα.

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν περιοχή συνέχεια από τα άκρα, όμως, τους έλειψε η σωστή επιλογή στην τελική πάσα. Την βρήκαν στην τελευταία φάση του ματς αλλά ο Μπαράλες που σκόραρε ήταν σε θέση οφ σάιντ. Η πίεση τους δεν καρποφόρησε ποτέ.

Παρά την κάκιστη εικόνα του, ο Παναθηναϊκός κράτησε μέχρι τέλους το υπέρ του 1-0 και έβαλε στο σακούλι ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Περισσότερα σε λίγο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.