ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΔΕΣΥΛΛΑΣ

Βγήκε νικητής, αλλά είχε ξανά αφέλεια

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το σημαντικό τρίποντο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την αφέλεια που έδειξαν ξανά οι πράσινοι σε παιχνίδι με αντίπαλο τέτοιου επιπέδου.

Βγήκε νικητής, αλλά είχε ξανά αφέλεια

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για το σημαντικό τρίποντο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και την αφέλεια που έδειξαν ξανά οι πράσινοι σε παιχνίδι με αντίπαλο τέτοιου επιπέδου.

*Το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, μετά την γκέλα στο Αγρίνιο, ήταν η νίκη στο σημερινό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ. Μια νίκη η οποία ήρθε, έστω και δύσκολα και οι πράσινοι έφτασαν τος 16 βαθμούς, βλέποντας με αξιώσεις τη συνέχεια, σε ό, τι έχει να κάνει με τον μεγάλο τους στόχο που είναι η είσοδος στην εξάδα.

*Σε γενικές γραμμές, η ομάδα δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Στο πρώτο ημίχρονο, είχε την κυριαρχία, απέναντι σε έναν ακίνδυνο Αστέρα, ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς (8′) με το πέναλτι του Χατζηγιοβάνη, έχασε ευκαιρίες με τον Περέα και δεν απειλήθηκε από την αντίπαλη ομάδα. Αν οι “πράσινοι” ήταν πιο πιεστικοί σε αυτό το διάστημα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ, που θα τους έβγαζε το άγχος.

*Οταν στην επανάληψη, ο Αστέρας ανέβασε τις γραμμές του και άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός, ο Παναθηναϊκός έδειξε ξανά την ποδοσφαιρική του αφέλεια κόντρα σε αντιπάλους τέτοιου επιπέδου. Έχανε εύκολα μπάλες, έδινε χώρο στον Αστέρα, ενώ σπαταλούσε με πολύ μεγάλη ευκαιρία τις ευκαιρίες που του δίνονταν στην κόντρα επίθεση. Οι “πράσινοι” δεν είχαν το καθαρό μυαλό για να φτάσουν στο… πλεκτό.

*Οσο περνούσε η ώρα και ο Αστέρας το πίστευε, άλλο τόσο… μεγάλωνε και το άγχος των παικτών του Δώνη, που “καίγονταν” για νικηφόρο αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι κλείστηκαν πίσω, περίμεναν τον Αστέρα και από σύμπτωση ή από αστοχία – ανικανότητα των φιλοξενούμενων, δε δέχθηκαν ένα γκολ που θα τους έκανε, για μια ακόμη φορά, να τρέχουν και να μη φτάνουν.

*Το μόνο που κρατάει το “τριφύλλι” απ’ αυτό το ματς είναι και το πλέον ουσιαστικό. Τη νίκη, την οποία ήθελαν όσο τίποτε άλλο σήμερα οι “πράσινοι”. Στα υπόλοιπα, υπάρχει προβληματισμός. Διότι, μπορεί πάνω απ’ όλα να μετράει, ειδικά από εδώ και πέρα το αποτέλεσμα, αλλά με την εικόνα του τελευταίου 20λεπτου και την συνεχόμενη αφέλεια, θα υπάρχουν ματς που θα στραβώσουν, όπως έχει συμβεί πολλές φορές φέτος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ