ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάτησε και πάλι τα 100 και τώρα έχει Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι εντυπωσιακός, επικράτησε με 103 - 69 του Κολοσσού στη Ρόδο και τώρα βλέπει μόνο... τον Ολυμπιακό!

Πάτησε και πάλι τα 100 και τώρα έχει Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός ήταν και πάλι εντυπωσιακός, επικράτησε με 103 – 69 του Κολοσσού στη Ρόδο και τώρα βλέπει μόνο… τον Ολυμπιακό!

Το ματς

Ο Κολοσσός μπήκε στο παρκέ με διάθεση να τρέξει και χάρη σε Ντάνιελς και Κρόμα πήρε τα ηνία του αγώνα (9-5, 3′). Ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα, όμως. Με επί μέρους 12-0 και τους Φριντέτ-Καλάθη να… εκτελούν την άμυνα των Ροδιτών, το προβάδισμα άλλαξε χέρια (9-17, 5′). Ο ρυθμός ήταν στα χέρια των παικτών του Πιτίνο, που έφεραν τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους (14-25, 7′). Ο Κρόμα συνέχισε να παίζει… μόνος του τον Παναθηναϊκό, μαζεύοντας τη διαφορά (21-28, 9′). O Ράις έγραψε τον επίλογο του πρώτου δεκαλέπτου για το 21-32.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 7.631 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με το πόδι στο… γκάζι μπήκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο δεκάλεπτο. Ουέσλι Τζόνσον και ΝτεΣόν Τόμας ανέλαβαν δράση και η διαφορά ανέβηκε (24-40, 14′). Ο Τζίμερ Φριντέτ ζεστάθηκε, επιθετικά, με τη διαφορά να ξεπερνάει τους 20 πόντους (26-48, 16′). Ο Κολοσσός προσπάθησε να μαζέψει τη διαφορά με τον Τζάκσον μπροστάρη, αλλά ο Παναθηναϊκός έβρισκε λύσεις και με τους Ουάιλι-Παπαπέτρου να σκοράρουν έκλεισε το ημίχρονο στο To σκηνικό έμεινε ίδιο στο δεκάλεπτο, με τον Παναθηναϊκό να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μπήκε στην… εξίσωση, ανεβάζοντας τη διαφορά, ενώ τον ακολούθησε ο ΝτεΣόν Τόμας, με το «τριφύλλι» να εδραιώνει το προβάδισμά του (38-73, 25′). Ο Κολοσσός κατάφερε να μαζέψει τη διαφορά στο δεύτερο μισό της περιόδου, χάρη σε Παύλο και Τουτζιαράκη για το 48-75 της τρίτης περιόδου.

Τα πάντα είχαν κριθεί στη Ρόδο, με τον Παναθηναϊκό να έχει «κλειδώσει» τη νίκη του κόντρα στον Κολοσσό. Οι παίκτες του Ρικ Πιτίνο, όμως δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και κράτησαν τη διαφορά σε υψηλά επίπεδα με μπροστάρη τον Ουάιλι (49-82, 32′). Το μόνο που απέμενε ήταν να έρθει η νέα 100άρα για τον Παναθηναϊκό, με το «τριφύλλι» να φτάνει σε αυτή δια χειρός Τζόνσον (68-100, 38′). Έτσι, το «τριφύλλι» έφτασε σε μία ακόμα άνετη νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.