ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Σημαντικές αυτές οι νίκες»

Ο Γιώργος Δώνης αφού ανέλυσε το σημερινό ματς με τον Αστέρα, τόνισε ότι η νίκη είναι πολύ σημαντική σε τέτοιες αναμετρήσεις.

Δώνης: «Σημαντικές αυτές οι νίκες»

Αναλυτικά  όσα είπε στη NOVA:

«Νομίζω ότι πιο πολύ αυτό που συνέβη στα 15 τελευταία λεπτά, μιας και μας κυρίευσε το άγχος. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο και θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το ματς. Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου είχαμε προϋποθέσεις να κάνουμε φάσεις αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο τελευταίο 15 λεπτο ήμασταν αγχωμένοι».

Για το τι κρατάει από το ματς αυτό: «Είναι σημαντική η νίκη σήμερα. Πολλές φορές παίξαμε καλά και δεν κερδίσαμε. Σήμερα ήμασταν καλοί σε ορισμένες στιγμές και σ΄ άλλες όχι. Το σημαντικότερο είναι η νίκη γιατί με τις νίκες χτίζουμε χαρακτήρα»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.