ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζηγιοβάνης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς»

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Χατζηγιοβάνης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε παραπάνω βαθμούς»

Αναλυτικά όσα είπε ο Χατζηγιοβάνης:

«Έχουμε κάνει έναν κακό πρώτο γύρο. Θα μπορούσαμε να είχαμε πολλούς βαθμούς που έχουμε πετάξει. Φτάνουμε σιγά σιγά εκεί που θέλουμε και πιστεύω πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός θα είναι εκεί που ανήκει».

Για τη δική του απόδοση μετά το νέο συμβόλαιο: «Ναι ισχύει πως μετά την ανανέωση έχω κάνει καλά παιχνίδια. Έχω βοηθήσει την ομάδα. Όλη η ομάδα βέβαια έχει αλλάξει στα τελευταία παιχνίδια. Εγώ προσωπικά είμαι ελεύθεος, είμαι χαρούμενος και σε καλή κατάσταση και το δείχνω στο γήπεδο».

Για την εκτέλεση του πέναλτι: «Έχω μονιμοποιηθεί από την περυσινή χρονιά. Παίρνω μια απόφαση εκείνη τη στιγμή, το πιστεύω και φυσικά στην προπόνηση το δουλεύω. Το πέναλτι πρέπει να είναι γκολ».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.476 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.