ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Θύρα 13 Ρόδου : «Την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς, οι παίκτες δεν το αντιλήφθηκαν»

Η Θύρα 13 Ρόδου με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι δεν φέρουν καμία ευθύνη οι παίκτες για την φωτογραφία.

Θύρα 13 Ρόδου : «Την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς, οι παίκτες δεν το αντιλήφθηκαν»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 13:

O Σ.Φ. ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13 διευκρινίζει ότι η περιβόητη φωτογραφία που κυκλοφορεί και έχει ενοχλήσει όλο το «φίλαθλο» μπασκετικό κοινό με τις «επιλεκτικές» ευαισθησίες, είναι πραγματική. Βγήκε η φωτογραφία όμως, χωρίς οι παίχτες του ΠΑΟ να το αντιληφθούν. Επειδή λοιπόν, εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε πίσω από το δάχτυλό μας, τονίζουμε και ξεκαθαρίζουμε ότι την αποκλειστική ευθύνη για τη φωτογραφία την έχουμε εμείς (μάλιστα έγινε ειδική αναφορά στο club για το πόσο σέβονται και υπολογίζουν τον προσεχή αντίπαλο).

Στην προσπάθεια σας λοιπόν, του αποπροσανατολισμού της δυναμίτισης του κλίματος και της έτοιμης δικαιολογίας σε περίπτωση ήττας, σας λέμε ότι στεκόμαστε ΑΣΠΙΔΑ στην ομάδα μας, γιατί το ήθος των παικτών μας είναι τέτοιο και δεν επιτρέπει τέτοιες τακτικές. Αυτοί λοιπόν σας σέβονται (και με το παραπάνω), σε αντίθεση με ΕΜΑΣ.

Υ.Γ.1 Ραντεβού στις 6/12 Υ.Γ.2 Νικ και Ίαν, σας ευχαριστούμε για όλα και ελπίζουμε να μην σας αναστατώσαμε και να μείνετε συγκεντρωμένοι. Υ.Γ.3 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΕΛΛΑΚΗΣ ΠΑΡΩΝ!

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.920 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΡΟΔΟΣ ΘΥΡΑ 13

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.