ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΘΕΜΑ

Στον Βόλο χωρίς τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή του

Ο Κουρμπέλης δε θα είναι η μοναδική σημαντική απουσία του Παναθηναϊκού από το ματς της Κυριακής. Ο Αχιλλέας Πούγγουρας για πρώτη φορά φέτος δε θα φορέσει τη φανέλα.

Στον Βόλο χωρίς τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή του

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής στο ματς της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στον Βόλο, ωστόσο αυτή δε θα είναι η μοναδική απουσία βασικότατου ποδοσφαιριστή από το εν λόγω ματς. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του πιο… βιονικού παίκτη του, εκείνου που δεν έχει χάσει όχι ματς, αλλά ούτε λεπτό συμμετοχής από το πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής (είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες στο ντέρμπι με την ΑΕΚ) και για πρώτη φορά φέτος θα μείνει εκτός πλάνων του Δώνη.

Ο 24χρονος στόπερ αποτελεί κυριολεκτικά τον πιο βασικό ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού, μαζί με τον Σωκράτη Διούδη. Κι αν για τον τερματοφύλακα μιας ομάδας είναι κάτι που συνηθίζεται, δε συμβαίνει το ίδιο με έναν κεντρικό αμυντικό που ήταν αναπληρωματικός την περσινή σεζόν.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.504 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Πούγγουρας έχει 12 συμμετοχές σε 12 παιχνίδια, όλες ως βασικός και σε όλα τα ματς έμεινε στο γήπεδο από την αρχή μέχρι το τέλος. Η εξέλιξή του είναι ραγδαία, η φόρμα του καταπληκτική, η δε συνεργασία του με τον Σένκεφελντ αψεγάδιαστη. Αποτελεί τον πιο βελτιωμένο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν και δικαίως ο Δώνης δεν τον αλλάζει ούτε λεπτό.

Θα αναγκαστεί, ωστόσο, να το κάνει αφού είναι δηλωμένος να εκτίσει στο ερχόμενο παιχνίδι στον Βόλο, από το οποίο θα απουσιάσει και ο Κουρμπέλης. Ο Κολοβέτσιος αναμένεται να πάρει τη θέση του Πούγγουρα, ενώ για τη θέση στα χαφ δεν αποκλείεται να δούμε τον νεαρό Αλεξανδρόπουλο, αν ο Ζαχίντ δεν προλάβει να είναι έτοιμος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.