ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λείπει ο Ζαχίντ, λείπει η δημιουργία

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό του κομμάτι και η απουσία του Ζαχίντ το κάνει μεγαλύτερο.

Λείπει ο Ζαχίντ, λείπει η δημιουργία

Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιο πρόβλημα στο δημιουργικό του κομμάτι και η απουσία του Ζαχίντ το κάνει μεγαλύτερο.

Οι «πράσινοι» σε 12 αγώνες φέτος έχουν σημειώσει ισάριθμα τέρματα, εκ των οποίων τα τρία πέναλτι. Από τα 12 γκολ της ομάδας, ο Γκιας Ζαχίντ έχει βάλει τα τρία, ενώ έχει χρεωθεί και μια ασίστ.

Ο Νορβηγός άσος με πακιστανική καταγωγή είναι ο μέσος με τα περισσότερα δημιουργικά χαρακτηριστικά, Στο πράσινο ρόστερ δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής αυτής της γραμμής με τέτοια στοιχεία. Με έφεση στο σκοράρισμα, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ικανότητα να «βλέπει» γήπεδο και να βοηθάει πολύ στην ανάπτυξη και την… ανάγνωση των κενών στην αντίπαλη άμυνα.

Η απουσία του στα παιχνίδια με Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης φάνηκε. Στο πρώτο ματς, οι «πράσινοι» δε σκόραραν και δημιούργησαν λίγες φάσεις, ενώ στο δεύτερο έβαλαν ένα γκολ με πέναλτι και έχασαν μόλις 3-4 ευκαιρία, αλλά δεν το πλήρωσαν, παίρνοντας τη νίκη με 1-0.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ