ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σύννεφα» για τον Μολό

Ο Γιοάν Μολό δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

«Σύννεφα» για τον Μολό

Ο Γιοάν Μολό δεν έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον Παναθηναϊκό και οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο Γάλλος άσος έχει αγωνιστεί πολύ λίγο με το τριφύλλι και δεν έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί όταν το καλοκαίρι ο Νίκος Νταμπίζας αποφάσισε να προχωρήσει στην απόκτησή του, βάζοντας στην άκρη τα όσα προβλήματα είχε κατά καιρούς σε πρώην ομάδες του, να πίστεψε ότι ο παίκτης μπορεί να κάνει ένα restart στην καριέρα του, όμως, μέχρι τώρα, η προσφορά του είναι ελάχιστη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το μέλλον του Μολο στον Παναθηναϊκού είναι αμφίβολο. Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και τη λύση της συνεργασίας μαζί του. Να υπενθυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο με την πράσινη ΠΑΕ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ