Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ανέφερε ότι η επιστολή δεν συντάχθηκε από τους διεθνείς του Ολυμπιακού και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Κόνιαρης θα παίξουν κανονικά στην Εθνική, που είναι «πάντοτε υπεράνω όλων».

«Δεν την έχουν γράψει οι ίδιοι και δεν είναι σωστό σε μια τέτοια υπόθεση να εξυπηρετούνται άλλοι σκοποί και να δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις. Οι αθλητές έχουν και άποψη και προσωπικότητα, ώστε να μην παρασύρονται από κανέναν», ανέφερε στα «Νέα» ο Βασιλακόπουλος, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εύρεση λύσης στο ζήτημα, λέγοντας:

«Δεν θεωρώ ότι υφίσταται λόγος σοβαρής ανησυχίας. Πιστεύω ότι και τα τρία παιδιά, των οποίων το ήθος είναι αποδεδειγμένα άμεμπτο και άριστο, θα αναθεωρήσουν την άποψη τους και θα δώσουν το “παρών” το καλοκαίρι στην Εθνική ομάδα.

Θα επιδιώξω να συναντηθώ μαζί τους και να λύσουμε το πρόβλημα με ψυχραιμία, με τις κατάλληλες κινήσεις και χωρίς φωνές και αντιπαραθέσεις. Η Εθνική πρέπει να βρίσκεται πάντοτε υπεράνω όλων».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου