ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με της επιστολή στην Euroleague , την ενημέρωσε σχετικά με τα μέτρα που θα ληφθούν για το ντέρμπι!

Επιστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα για τα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι

Την Παρασκευή (29/11) το «τριφύλλι» είχε συζητήσει με την ΕΛ.ΑΣ. και τον Ολυμπιακό και άπαντες είχαν συμφωνήσει πως πρέπει να τηρηθούν δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ το ίδιο συνέβη και στη σύσκεψη της Δευτέρας (2/12). Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός είχε αποστείλει σχετικές επιστολές και στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στο Υφυπουργείο Αθλητισμού.

Έτσι, τη Δευτέρα η «πράσινη» ΚΑΕ ενημέρωσε την Euroleague μέσω επιστολής της πως θα προχωρήσει σε μια σειρά από ενέργειες προς αυτήν την κατεύθυνση. Στην επιστολή γίνεται λόγος και για την ιδιατερότητα της ημέρας (6η Δεκεμβρίου).

Στο ΟΑΚΑ, λοιπόν, θα τοποθετηθούν: ειδικό δίχτυ περιμετρικά των εξεδρών, προστατευτικά πίσω από τους πάγκους, φυσούνες στις εισόδους των παικτών και των διαιτητών, ενώ θα υπάρχει και μεγάλη δύναμη σεκιούριτι.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 47.792 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος οι πράσινοι είχαν συναντηθεί και με εκπροσώπους των οργανωμένων συνιστώντας τους να παραμείνουν ψύχραιμοι απέναντι στις επικείμενες προκλήσεις της άλλης πλευράς και να στηρίξουν την ομάδα μόνο με τη φωνή τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.