ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης το κέρδος!

Από όλη αυτή την ιστορία των τελευταίων ετών, όπου αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στα παιδιά από τις Ακαδημίες υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος. Γράφει ο Τάσος Νικολογιάννης

Από όλη αυτή την ιστορία των τελευταίων ετών, όπου αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός έδωσε χώρο στα παιδιά από τις Ακαδημίες υπάρχει ένα μεγάλο κέρδος. Ο Γιάννης Μπουζούκης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Είναι δύο παιδιά που πλέον έχουν καθιερωθεί, βελτιώνονται, εξελίσσονται και φαίνεται, ότι έπιασαν την ευκαιρία από τα μαλλιά.

Ο Μπουζούκης μπορεί τελευταία να μην είναι σε φόρμα ,αλλά είναι φυσιολογικό. Εχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα παίζοντας κυρίως στα δεξιά από την στιγμή, που πίσω από τον επιθετικό παίζει ο Ζαχίντ. Είναι καθοριστική η παρουσία του στην ομάδα και όποτε δεν πάει καλά επηρεάζεται και ο Παναθηναϊκός. Αυτό και μόνο δείχνει την βελτίωσή του τα τελευταία χρόνια. Το μέλλον είναι μπροστά του και μετά και την ανανέωση του συμβολαίου του θα εξελιχθεί στον Παναθηναϊκό και δικαιωματικά στο πίσω μέρος του μυαλού του θα είναι να πάει στο εξωτερικό. Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων και αυτό είναι σημαντικό, απλά αν θα τον είχα απέναντί μου θα του έδινα δύο συμβουλές . Να κάνει πολλή προπόνηση στις απευθείας εκτελέσεις φάουλ, όπου μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. Θα είναι πολύ σημαντικό, για τον ίδιο και την καριέρα του, να αρχίσει να βάζει γκολ με φάουλ απευθείας. Το δεύτερο είναι, ότι θα πρέπει να μάθει να παίζει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο απαιτείται αυτό. Ο ίδιος αισθάνεται καλύτερα, όταν αγωνίζεται πίσω από τον επιθετικό, αλλά τα καλύτερά του παιχνίδια τα έκανε πέρυσι, σαν δεξί χαφ ,που συνέκλινε προς τον άξονα.

Ο Χατζηγιοβάνης έχει κάνει, όχι απλά βήματα προόδου, αλλά άλματα. Φέτος αποδεικνύεται ο πιο καθοριστικός παίκτης της ομάδας. Από την ώρα  που αγωνίζεται έχει βάλει δύο νικητήρια γκολ με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα και είχε μεγάλη συμβολή στη τρίτη νίκη της ομάδας με την ΑΕΚ. Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η ρήξη με τον παίκτη μετά τους εγκληματικούς χειρισμούς του Νταμπίζα και ο νεαρός μεσοεπιθετικός υπέγραψε σε λίγες ημέρες  όταν αποχώρησε ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ομάδας και οι άνθρωποι της ομάδας έκαναν το αυτονόητο και παρέμεινε ο παίκτης.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και εξελίσσεται αγωνιστικά. Φέτος έχει πολύ καλύτερη αμυντική συνεισφορά σε σχέση με πέρυσι. Μία συμβουλή που θα του έδινα, αν τον είχα απέναντί μου; Να συνεχίσει έτσι με χαμηλά το κεφάλι και να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, όσο ψηλά και αν φθάσει. Η διάρκεια μετράει στον ποδοσφαιριστή.

Exit mobile version