Είχαμε αναφέρει μετά το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ πως ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει άμεσα σε πρόταση ανανέωσης με αυξημένες αποδοχές στον Σωκράτη Διούδη προκειμένου να τον κρατήσει για άλλα τρία χρόνια στον σύλλογο.

Κάτι που επιβεβαιώνεται, αφού οι «πράσινοι» ήδη προχώρησαν σε πρόταση προς τον Ελληνα πορτιέρο και η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαφή μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Σωκράτη Διούδη και επί της ουσίας οι δύο πλευρές έχουν ήδη φτάσει σε καταρχήν συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του που τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μια συμφωνία «α λα Κουρμπέλη», που θα φέρει περισσότερα χρήματα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα εξαργυρώσει τις πολύ καλές φετινές του εμφανίσεις.

Ο Διούδης έχει πείσει τους «πράσινους» πως μπορεί να είναι ο βασικός τερματοφύλακας για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, ο Δώνης έχει αναφερθεί δημόσια στην αξία του (μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ), ο Γιάννης Αλαφούζος είναι σύμφωνος στο να πάρει ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μεγαλύτερο συμβόλαιο και να παραμείνει στους «πράσινους».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου