ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επιστροφή Ρόκα σηματοδοτεί εξελίξεις

Ο Τσάβι Ρόκα αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα και θα τρέξει τα θέματα ανανεώσεων και μεταγραφών.

Η επιστροφή Ρόκα σηματοδοτεί εξελίξεις

Τουλάχιστον πέντε ανανεώσεις συμβολαίων είναι σε εκκρεμότητα στον Παναθηναϊκό, ύστερα από τη συμφωνία με τον Δημήτρη Κουρμπέλη.

Πρόκειται για τους Χρήστο Δώνη, Σωκράτη Διούδη, Εμάνουελ Ινσούα, Ματίας Γιόχανσον και Κώστα Αποστολάκη.

Επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου είναι να παραμείνει έντονο το ελληνικό στοιχείο στο «τριφύλλι», ενώ παράλληλα να παραμείνουν οι ξένοι που μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.223 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Live Sport, τα παραπάνω ζητήματα θα ανοίξουν εκ νέου με την επιστροφή του Τσάβι Ρόκα από την Ισπανία, καθώς ο νέος τεχνικός διευθυντής θα αναλάβει κανονικά τα καθήκοντά του.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο Ινσούα να είναι ο πρώτος παίκτης με τον οποίο θα έρθει σε επαφή ο Καταλανός για να μπορέσει να τελειώσει άμεσα το συγκεκριμένο θέμα.

Με την έλευση του Ρόκα αναμένεται να προχωρήσουν και τα μεταγραφικά θέματα του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα αναζητήσει σίγουρα ένα εξτρέμ και ίσως και επιθετικό στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.