ΚΛΕΙΣΙΜΟ
BLOG

Τα πάντα για την πρόκριση – Στόχος μας η κούπα

Ο Σωτήρης Πανταλέων, μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr, δίνει το σύνθημα πρόκρισης στο τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» ενώ εκφράζει και την επιθυμία του ίδιου και των συμπαικτών του, που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του τροπαίου.

Τα πάντα για την πρόκριση - Στόχος μας η κούπα

«Καλημέρα σας,

Την περασμένη Παρασκευή πετύχαμε μία σημαντική νίκη στο Ζηρίνειο επί της Κηφισιάς. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό και αποδίδει καλά. Εμείς δουλεύουμε συνεχώς στις προπονήσεις, ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

Το ξεκίνημα μας στη σεζόν είναι αρκετά αισιόδοξο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι αλλά και ακόμα καλύτερα.

Από την Παρασκευή και μετά έχουμε στρέψει την προσοχή μας στον επαναληπτικό με το Φοίνικα σήμερα στην Σύρο. Στο πρώτο ματς είχαμε κερδίσει με 3-1 σετ και έχουμε το πλεονέκτημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σημερινό ματς δεν κρύβει κινδύνους.

Πρέπει να προκριθούμε στον τελικό του του League Cup «Νίκος Σαμαράς». Θα δώσουμε τα πάντα σήμερα ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα,

Σωτήρης Πανταλέων»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE