ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (19:30 COSMOTE SPORT 1, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Επαναληπτικός… ευκαιριών

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 19:30 την Παναχαϊκή στον επαναληπτικό του 3-1 στην Πάτρα, με τον Δώνη να δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής.

Επαναληπτικός... ευκαιριών

Μόλις τέσσερις από τους βασικούς συμπεριέλαβε στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Δώνης για το σημερινό παιχνίδι με την Παναχαϊκή, στο πλαίσιο της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (19:30, Cosmote Sport 1).

Ο Έλληνας τεχνικός προτίθεται να δώσει χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες του, ενώ παράλληλα κάποιοι άλλοι θα πάρουν «ανάσες» από τα συνεχόμενα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Εκτός έμειναν οι Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Γιόχανσον, Δώνης, Βέργος και Μακέντα, ενώ δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζαχίντ και Ινσούα. Εκτός αποστολής είναι και ο Μολό, ο οποίος βρίσκεται πλέον κοντά στην έξοδο.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.832 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Αποστολάκης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Φάουστο, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Περέα, Σέχου, Καμπετσής.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς στην Πάτρα ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει με 3-1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...