ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Κατράνη

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Αλέξανδρο Κατράνη.

Δημοσιεύματα για Παναθηναϊκό και Κατράνη

Σε περίπτωση που “ναυαγήσουν” οι επαφές με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να στραφεί στην περίπτωση του Κατράνη.

Μπορεί ο Αργεντινός αριστερός μπακ να εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στο Τριφύλλι, αυτό ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα συμβεί. Ο Ινσούα άλλωστε αναμένεται να ζητήσει μία σημαντική αύξηση στις αποδοχές του, σε σχέση με τις περίπου 280.000 ευρώ που λαμβάνει σήμερα και είναι εξαιρετικά αμφίβολο ότι θα μπορέσει ο Παναθηναϊκός να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Οι “πράσινοι” πάντως κοιτούν και την αγορά για το ενδεχόμενο που αποχωρήσει ο Αργεντινός. Μία από τις περιπτώσεις που αναμένεται να απασχολήσουν είναι αυτή του Κατράνη σύμφωνα με τη “Sportday”. Πολλά βέβαια θα εξαρτηθούν κι από τον νέο τεχνικό διευθυντή, μιας και στην Ισπανία υπάρχουν αρκετοί αξιόλογοι πλάγιοι μπακ και σε προσιτές τιμές.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.729 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κατράνης πάντως, που αγωνίζεται δανεικός στον Ατρόμητο από τη Σεντ Ετιέν, βρίσκεται στη λίστα του Παναθηναϊκού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...