ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ

Με Λαμόνικα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Λουίτζι Λαμόνικα έρχεται αύριο στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι. Ποιοι άλλοι δύο σφυρίζουν μαζί του.

Με Λαμόνικα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ και ο Ισπανός Κάρλος Περούγκα ορίστηκαν από την Ευρωλίγκα να διευθύνουν τον μεγάλο αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ για την 12η αγωνιστική (21:30).

Ο Λαμόνικα έχει σφυρίξει φέτος και τις δύο ελληνικές ομάδες στη Μόσχα. Τον Ολυμπιακό στη νίκη απέναντι στην ΤΣΣΚΑ με 84-79 και τον Παναθηναϊκό στην ήττα με 103-86 από τη Χίμκι. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που ο Λαμόνικα θα σφυρίξει σε ελληνικό… εμφύλιο, αφού ήταν στο 68-65 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ στις 10 Απριλίου του 2014.

Ο Περούγκα δεν έχει βρεθεί φέτος στον δρόμο των δύο ελληνικών ομάδων. Πέρσι ήταν στις νίκες του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ απέναντι σε Νταρουσάφακα (75-67) και Χίμκι (94-85), ενώ συνάντησε τον Ολυμπιακό στις νίκες επι Μπουντούτσνοστ (76-89) και Νταρουσάφακα (99-74) και στις ήττες από Φενέρμπαχτσε (72-73, 90-75).

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.803 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.