Τριψήφιος πλέον ο αριθμός εισιτηρίων που έχουν απομείνει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο στο ΟΑΚΑ, αναμένεται να εξαντληθούν τις επόμενες ώρες.

Όσοι πιστοί… προσέλθετε. Για λίγες ώρες ακόμα. Ίσως και λεπτά. Τα εισιτήρια του αυριανού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό έκαναν φτερά και πλέον έχουν μείνει διαθέσιμα λιγότερα από 1.000 τα οποία αναμένεται και να εξαντληθούν τις αμέσως επόμενες ώρες.

Το γήπεδο θα είναι κατάμεστο και η ατμόσφαιρα εξαιρετική με την ΚΑΕ να κάνει όλες αυτές τις ημέρες ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το ντέρμπι να είναι μια γιορτή του μπάσκετ (επιστολές σε υπουργείο Προτασίας του Πολίτη, Υφυπουργείο Αθλητισμού, Ευρωλίγκα, αυστηρά μέτρα ασφαλείας με δίχτυ-προστατευτικά-φυσούνες, ανάρτηση βίντεο αθλητών όπου ζητούν στήριξη μόνο με τη φωνή κτλ κτλ), ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε  και η χθεσινή δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Στον Παναθηναϊκό έχουν κάνει τα πάντα για να κυλήσουν όλα ομαλά και φυσικά έχουν ενημερώσει και θα το κάνουν εκ νέου να μην υπάρξει η παραμικρή αντίδραση/απάντηση στις προκλήσεις που πιθανόν να υπάρξουν από τον αντίπαλο.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου