Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, αφού η “πράσινη” ΠΑΕ ανακοίνωσε την Τετάρτη με κάθε επισημότητα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι’ ακόμα 3,5 χρόνια. Με αφορμή το νέο συμβόλαιο, ο αρχηγός του Τριφυλλιού παραχώρησε συνέντευξη στo PAO TV και αναφέρθηκε στη χειρότερη και την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα, αλλά και τους στόχους του.

Ο Κουρμπέλης μίλησε για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, χαρακτηρίζοντας το ως την πιο στενάχωρη στιγμή του στον Παναθηναϊκό, αφού θεωρούσε πως η ομάδα μπορούσε να κατακτήσει το Κύπελλο και τονίζοντας πως η διαιτησία είχε παίξει σημαντικό ρόλο.

“Πρώτα απ’ όλα έχω στόχο τη συμμετοχή στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό. Έπειτα κάποιος τίτλος, το Κύπελλο είναι πιο εφικτό αυτή τη στιγμή. Έπειτα η παρουσία με την Εθνική σε τελική φάση. Αυτοί είναι στόχοι που μπορούν να γίνουν και σου ανεβάζουν την αξία”, αναφέρει για τους στόχους.

Επίσης, για την πιθανότητα να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, τόνισε πως δεν του φεύγει απ’ το μυαλό: “Το σκέφτομαι το εξωτερικό. Δεν θα το κρύψω, αλλά δεν είμαι από αυτούς που θα πω θέλω πολύ να παίξω στο εξωτερικό. Δεν κλείνω πόρτες, για να είμαι ξεκάθαρος. Αν έρθει κάτι καλό ώστε να μιλήσουμε με την ομάδα, θα πρέπει να μείνουμε χαρούμενοι και οι δύο”.

Δείτε το βίντεο:

➡️ Γράψε το σχόλιο σου