ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: “Γεμάτο ΟΑΚΑ για τη νίκη”

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Παπαγιάννης:

Για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για την παρουσία του κόσμου στο ΟΑΚΑ μίλησε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

«Πρέπει να εμφανιστούμε προετοιμασμένοι και όπως είμαστε τις τελευταίες μέρες. Σίγουρα το πιο σημαντικό κομμάτι θα είναι η άμυνα. Έχουμε πάρει 3 σερί ματς στην Euroleague, έχουμε ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το κρατήσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση», ανέφερε αρχικά ο διεθνής σέντερ στη «πράσινη» media day.

«Τόσο εγώ όσο και όλοι οι ψηλοί πρέπει να τον περιορίσουμε στα ριμπάουντ. Ένας από τους κορυφαίους ριμπάουντερ στη Euroleague. Εμείς οι ψηλοί πρέπει να δώσουμε μάχη. Eίναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας. Όλη η Ευρώπη θα το παρακολουθήσει, όποτε υπάρχει μεγάλο κίνητρο για το ματς. Θέλουμε να είναι γεμάτο το ΟΑΚΑ και σίγουρα θα είναι. Εμείς θέλουμε τη στήριξη του έκτου παίκτη μας, των φιλάθλων μας και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη».

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.859 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...