ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: “Μόνο με τη φωνή σας”

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με νέα ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει κόσμια συμπεριφορά στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με νέα ανακοίνωσή της, καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να έχει κόσμια συμπεριφορά στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της πράσινης κΑΕ

Καλούμε όλους τους φιλάθλους μας που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τον επικείμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό να προσέλθουν στο γήπεδο τουλάχιστον δύο ώρες προ της έναρξης του αγώνα, καθώς άπασες οι θύρες θα είναι ανοιχτές από τις 19.30, ώστε να αποφευχθεί συνωστισμός και να λάβουν χώρα οι έλεγχοι από τους αρμοδίους κατά την είσοδο.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για μια ακόμη φορά υπενθυμίζουμε πως κροτίδες, λέιζερ, φωτοβολίδες ρητώς απαγορεύονται και το μόνο που μπορούν να προκαλέσουν είναι ζημία για την Ομάδα μας. Μην απαντήσετε σε προκλήσεις, μην παρασυρθείτε σε οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τιμωρία μας. Ενισχύστε με το μοναδικό σας πάθος, δείξτε γιατί έχουμε την πιο δυνατή έδρα σε όλην την Ευρώπη, γίνετε για μια ακόμη φορά ο έκτος παίκτης μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΑΣ.

Αυτήν την Παρασκευή, η Ομάδα μας με την απόδοσή της στο παρκέ και εσείς, με την άριστη απόδοσή σας στην κερκίδα, ας δείξουμε σε όλο τον κόσμο για μια ακόμη φορά το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου, πάντα με πίστη και σεβασμό στις αξίες που εμείς διαχρονικά πρεσβεύουμε.

Ας δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ακόμη υπέροχη ανάμνηση στο σύνηθες μέρος με τους συνήθεις υπόπτους. ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...