ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Πήρε Ριντ!

Ανακοινώθηκε η απόκτηση της Ριντ από την ομάδα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός: Πήρε Ριντ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή της Chastity Reed για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου η οποία θα αντικαταστήσει την Morgan Pullins.

Η 30χρονη Αμερικανίδα φόργουορντ από τη Νέα Ορλεάνη  ύψους 1.85μ. δυναμώνει τις «πράσινες» για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν ώστε να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει.

Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση
Να «τελειώσει» την υπόθεση πρόκριση 403 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι προηγούμενοι αγωνιστικοί σταθμοί της νέας αθλήτρια του ΠΑΟ  είναι οι εξής:

2007- UALR (ΗΠΑ-NCAA)

2010-11 Τούλσα Σοκ (ΗΠΑ-WNBA)

2011-12 Χαποέλ Πετάχ Τίκβα (Ισραήλ)

2012-13  Ελιτζούρ Νετάνια (Ισραήλ)

2013-14 Άλμπα Λούλια (Ρουμανία)

2014-15 Κίμπιρκιτς Βίλνιους (Λιθουανία)

2015 Γουαραντίτε Βένομ (Αυστραλία)

2015-16 Φλάινγκ Φόξις Βιένα (Αυστρία)

2016 Μπερόε Στάρα Ζαγόρα (Βουλγαρία)

2016-17 Σάτου Μάρε (Ρουμανία)

2017-18 Μπελινζόνα (Ελβετία)

2018 Κολέγιο Λος Λεόνες Κίλπε (Χιλή)

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού» δήλωσε «Είμαι ενθουσιασμένη που έρχομαι στην ομάδα του Παναθηναϊκού και από τις πρώτες ημέρες που βρίσκομαι εδώ μου αρέσει πολύ η Αθήνα. Γνωρίζω ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα που έχει τεράστια ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα και θέλω να αποτελέσω μέρος της. Επίσης ξέρω ότι έχουμε ένα φανατικό κοινό που μας υποστηρίζει παντού και δημιουργεί μια διαφορετική ατμόσφαιρα σε σύγκριση με αυτά που ξέρω».

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί την  Morgan Pullins και της εύχεται καλή συνέχεια στον επόμενο σταθμό της αγωνιστικής της καριέρας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...