ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Καλώς τον: Ο Κολοβος «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό

Με κορυφαίο τον Δημήτρη Κολοβό που είχε γκολ και ασίστ και έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της Παναχαϊκής και προκρίθηκε με δυο νίκες στους «16» του κυπέλλου.

Καλώς τον: Ο Κολοβος «καθάρισε» για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός με δεύτερη νίκη επί της Παναχαϊκής (2-0 με τον Κολοβός και Καμπετσής) προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-1 στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το ματς

Οι πράσινοι από τα πρώτα λεπτά του αγώνα είχαν την κατοχή και προσπαθούσαν να ανοίξουν την κλειστή άμυνα της Παναχαϊκής.  Η πρώτη σημαντική στιγμή του Παναθηναϊκού ήρθε στο 15 λεπτό με τον Κολοβό να κάνει την προβολή, αλλά την μπάλα να περνάει πολύ άουτ.  Δύο λεπτά αργότερα ο Διούδης βγήκε και καθάρισε τη φάση προτού η Παναχαϊκή γίνει επικίνδυνη.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 46.067 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τριφύλλι προσπαθούσε να σκοράρει αλλά όσες φορές το επιδίωξε δεν το κατάφερε.

Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι στο 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός άνοιξε γρήγορα το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 52ο λεπτό του αγώνα οι πράσινοι σκόραραν με το πρώτο γκολ του Κολοβού, μετά από ωραία πάσα του πολύ καλού σήμερα Κώστα Αποστολάκη.

Το τριφύλλι συνέχισε να πιέζει και στο 62ο λεπτό έφτασε μια ανάσα από το 2-0. Ο Βαγιανιδης έκανε μια μαγική πάσα, αλλά ο Καμπετσής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα η Παναχαϊκή απείλησε με την κεφάλια του Αντωνακόπουλου να μπλοκάρει με δυσκολία ο Διούδης.

Τελικά οι πράσινοι παρότι έχασαν κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κι άλλο γκολ και το ματς ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 2-0.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος (38’ Αλεξανδρόπουλος), Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Νούνες, Μπεκ (63’ Βαγιαννίδης), Σερπέζης (63’ Φάουστο), Κολοβός, Καμπετσής

Παναχαϊκή (Σπύρος Μπαξεβάνος): Καπούταγλης, Πατάπης, Πατρώνης, Μαυριάς (74’ Κυνηγόπουλος), Ιντζόγλου, Παπατόλιος, Αντωνακόπουλος (69’Μωραΐτης), Μουστακόπουλος, Λινάρδος, Μασούρας, Τσελεπίδης (60’ Κολ)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...