ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ταλαντούχος Βαγιαννίδης και το μέλλον του

Ο νεαρός μπακ Γιώργος Βαγιαννίδης ήταν εξαιρετικός στο χθεσινό ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή και δεν είναι λίγοι αυτοί που ρωτούν αν θα συνεχίσει ή όχι στον Παναθηναϊκό.

Ο ταλαντούχος Βαγιαννίδης και το μέλλον του

Ο 18χρονος αγωνίστηκε για ένα μισάωρο στο ματς με την ομάδα της Πάτρας στο ΟΑΚΑ και εντυπωσίασε. Είχε ταχύτητα με την μπάλα στα πόδια, έβλεπε γήπεδο, είχε μια εξαιρετική κάθετη στον Καμπετσή και το ντεμπούτο του με την ομάδα ήταν όντως πάρα πολύ καλό. Ο Βαγιαννίδης… όργωσε την πλευρά του και οι λιγοστοί φίλαθλοι που ήταν στο Στάδιο τον χειροκρότησα (όπως και άλλα παιδιά).

Ο Βαγιαννίδης θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ακαδημίας, κάτι που το panathinaikos24.gr σας το έχει αναφέρει εδώ και καιρός. Ταχύτατος μπακ, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Αυτό που του λείπει είναι η δύναμη στον κορμό, αλλά αυτό φτιάχνεται με σωστό τρόπο εκγύμνασης και διατροφής.

Εδώ και καιρό αρκετοί ατζέντηδες έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στον πιτσιρικά και το μέλλον του στο τριφύλλι είναι αμφίβολο. Το πιθανότερο για τον Βαγιαννίδη είναι να παραχωρηθεί σε ομάδα του εξωτερικού (η Μονακό ενδιαφέρεται) και οι “πράσινοι” να πάρουν τροφεία, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την ανατροπή.

Ο Παναθηναϊκός τον θέλει, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει τη χρυσή τομή με την οικογένειά του. Γνωρίζει για το ενδιαφέρον του εξωτερικού, ενώ και ο Ολυμπιακός έχει γλυκοκοιτάξει την περίπτωσή του. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει σύντομα και θα γνωρίζουμε όλοι τι μέλλει γενέσθαι με τον νεαρό μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ