ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Υπολογίζουμε σε όλο το ρόστερ, πιστεύουμε στον Κολοβό»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, αναφέρθηκε στον Ζαχίντ που είναι αμφίβολος, ενώ ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει τους Μπεκ, Μολό.

Δώνης: «Υπολογίζουμε σε όλο το ρόστερ, πιστεύουμε στον Κολοβό»

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Βόλο, αναφέρθηκε στον Ζαχίντ που είναι αμφίβολος, ενώ ρωτήθηκε για το αν υπολογίζει τους Μπεκ, Μολό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

-Για τα ελπιδοφόρα μηνύματα των νεαρών παικτών: «Στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο δύσκολα θα βρεις 18χρονους να παίζουν σε μεγάλη ομάδα. Και λόγω σωματοδομής και γιατί μεσοαμυντικούς παίκτες συνήθως δεν χρησιμοποιείς. ??Το κάνεις πιο εύκολα με τους ακραίους επιθετικούς που μπορούν να σου δώσουν το απρόβλεπτο. Εμείς το κάναμε».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.821 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για την παρουσία των Κολοβού και Μπεκ: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Ο Κολοβός είναι πιο έμπειρος παίκτης. Είναι ποδοσφαιριστής που πιστεύουμε και δουλεύει σκληρά. Αναζητά τρόπο να γίνει ουσιαστικός στην ομάδα. Τα παιδιά που παίρνουν ευκαιρίες πρέπει να το αποδεικνύουν στο γήπεδο. ??

Ο Μπεκ είναι άλλη περίπτωση. Ό,τι δείχνει στην προπόνηση κάνει στο γήπεδο. Το θέμα είναι πότε προπονείται. Ανά πάσα στιγμή δεν ξέρουμε τι θα προκύψει. Είναι ερωτηματικό γιατί με το παραμικρό μένει εκτός ομάδας».

-Για το αν οι Μπεκ και Μολό είναι εκτός πλάνων: «Έχουμε ένα ρόστερ και κάποια παιδιά που ήταν να φύγουν από το καλοκαίρι. Πρέπει να κάνω επιλογές για τα ματς που έχουμε μπροστά μας κάθε εβδομάδα. Υπολογίζω σ’ όλο το ρόστερ, όλοι είναι εντός πλάνων, αλλά έχει να κάνει με την τελική επιλογή σε κάθε παιχνίδι».

-Για τον Μακέντα και το αν χρειάζεται υποστήριξη μέσα στην περιοχή: «Ο Μακέντα δεν είναι παίκτης δύναμης και όγκου, που θα βάλει το κορμί του για να κρατήσει τη μπάλα. Μπορεί να ελιχθεί καλά με την μπάλα και να παίξει ένας εναντίον ενός. Σε σχήμα με οργανωτή έχουμε καλύτερη συμπεριφορά στην κυκλοφορία της μπάλας. Άλλο είναι να χρησιμοποιήσεις δύο φορ, με τον έναν πιο περιφερειακά κι άλλο να προσπαθείς να «χτίσεις» το παιχνίδι. Εκεί για μας είναι δύσκολο χωρίς να υπάρχει οργανωτής».

-Για το ματς στο Βόλο με την τοπική ομάδα: «Ο Βόλος είναι έκπληξη ως τώρα γιατί είναι μια νεοφώτιστη ομάδα που προσπαθεί να «χτίσει» επιθέσεις και είναι καλή στο επιθετικό τρανζίσιον. ??Η εξέλιξη ενός αγώνα έχει πάντα να κάνει και με τον αντίπαλο. Εμείς πρέπει να ανεβάσουμε την ένταση και να είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο μισό του γηπέδου».

-Για την δεύτερη εντός έδρας νίκη απέναντι στον Αστέρα: «Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα δεν ήμασταν η ομάδα που έπαιζε όπως θέλουμε για να διατηρήσει το αποτέλεσμα. Σε όλα τα επίπεδα η εικόνα μας ήταν άσχημη. Χωρίς καλή συμπεριφορά ακόμα κι όταν κάναμε άμυνα. Μιλήσαμε όμως με τους παίκτες, είπαμε κάποια πράγματα και περιμένουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα την Κυριακή».

-Για το αν θα είναι ετοιμοπόλεμος ο Ζαχίντ στο Βόλο: «Δύσκολα θα τον έχουμε. Μας λείπουν βασικοί ποδοσφαιριστές. Το υπόλοιπο ρόστερ θα έχει λοιπόν την ευκαιρία να δείξει πράγματα. ??Είμαστε σε αναμονή του Κολοβέτσιου και πρέπει να δούμε το κομμάτι της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής για να βρούμε δύναμη στο κέντρο. Έχω διάφορες σκέψεις, αλλά θα περιμένω τα τελευταία νέα για να αποφασίσω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...