ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χατζηγιοβάνης για το ντέρμπι του μπάσκετ: «Υπερπαίκτης ο Καλάθης, θα νικήσουμε»!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε την πρόβλεψή του για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Χατζηγιοβάνης για το ντέρμπι του μπάσκετ: «Υπερπαίκτης ο Καλάθης, θα νικήσουμε»!

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε την πρόβλεψή του για το αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova

-Για το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Euroleague:  «Σίγουρα αυτά τα παιχνίδια είναι και για τον κόσμο και για τους παίκτες. Όλοι γνωρίζουν τη σημασία τους. 

Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε, γιατί ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε καλό επίπεδο και ο Παναθηναϊκός μετά και την άφιξη του κ. Πιτίνο, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής και βοηθά πολύ, θα πάρει το παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.850 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

-Για τα αγωνιστικά «βαρόμετρα» του Παναθηναϊκού:  “Ο Καλάθης είναι υπερπαίκτης. Οπως και ο Παπαπέτρου έχει βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι και φίλος μου και κάνουμε παρέα. Ασφαλώς και ο Φριντέτ. 

Και οι τρεις είναι βαρόμετρα για τον Παναθηναϊκό και στο αποψινό παιχνίδι ο κόσμος περιμένει πολλά από αυτούς».

-Για το αν το γεμάτο γήπεδο προσθέτει πίεση σε έναν αθλητή για την επιτυχία:  «Πίεση για τους παίκτες δεν υπάρχει. Ο Ολυμπιακός νιώθει πίεση με τον κόσμο που φωνάζει. Είναι πολύ σημαντική και δύσκολη έδρα αυτή του Παναθηναϊκού και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να περάσει από το ΟΑΚΑ.

Καμιά φορά, όταν πηγαίνω στο γήπεδο και βλέπω γεμάτο το κλειστό, σκέφτομαι: «τι ωραία που θα ήταν να παίζαμε κι εμείς σε γεμάτο γήπεδο»!

Είναι πολύ ωραίο και πολύ σημαντικό για την ομάδα. Στη δική μου περίπτωση, όταν παίζω μπροστά σε πολύ κόσμο, με βοηθά. Όπως έγινε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο κόσμος μας έσπρωχνε».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...