Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο και ψάχνει για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα δυο σερί νίκες.

Οι “πράσινοι” δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να έχουν σταθερότητα, γεγονός που τους έχει κοστίσει βαθμολογικά και ψυχολογικά. Έτσι, λοιπόν, η νίκη σήμερα αποτελεί βασική προτεραιότητα, ανεξάρτητα με την εμφάνιση που θα έχει το τριφύλλι, προκειμένου η ομάδα να αρχίσει να χτίζει ένα σερί επικρατήσεων και ανεβαίνει όλο και περισσότερο στη βαθμοογία.

Σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα, ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, ο Γιόχανσον στο δεξί άκρο της άμυνας, με τους Ινσούα και Χατζηθεοδωρίδη υποψήφιους για το άλλο άκρο, ενώ Κολοβέτσιος και Σένκεφελντ θα είναι τα δύο στόπερ. Ο Νούνες και ο Δώνης θα είναι στο κέντρο, με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα άκρα και τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης. Την θέση πίσω από τον Ιταλό διεκδικούν οι Κολοβός και Περέα.

Στην αποστολή βρίσκονται και οι Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Μπεκ, Μαυρομμάτης, Καμπετσής, Ζαγαρίτης και Βαγιαννίδης. Εκτός έμειναν και οι Μολό, Βέργος και Φάουστο, με τον Ισπανό να μένει εκτός παρότι υπάρχει λειψανδρία στο κέντρο λόγω των απουσιών του Κουρμπέλη και του Αλεξανδρόπουλου (υπέστη κάταγμα στο χέρι και θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης).

➡️ Γράψε το σχόλιο σου