ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μηχανή του χρόνου

Το επικό τρολάρισμα της Θύρας 13 μέσα στο “Καραϊσκάκη” (vid)

Στο ντέρμπι του Παπουτσέλη δεν υπήρχε μόνο το... παραγκίσιο πέναλτι, αλλά και η τρομερή παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Το επικό τρολάρισμα της Θύρας 13 μέσα στο

Στο ντέρμπι του Παπουτσέλη δεν υπήρχε μόνο το… παραγκίσιο πέναλτι, αλλά και η τρομερή παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Περίπιυ 7.000 φίλοι του “τριφυλλιού” είχαν δώσει, ξανά, δυναμικό “παρών” στο Φάληρο και κέρδισαν κατά κράτος τη μάχη της κερκίδας απέναντι στους περισσότερους, αλλά… μαγκωμένους, μέχρι τη φάση του πέναλτι, οπαδούς του Ολυμπιακού. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικά τα τρολαρίσματα της Θύρας 13, δίχως… απάντηση από το ερυθρόλευκο πέταλο, τα οποία έμειναν στην ιστορία.

Το σύνθημα “εεε, οοο βάλτε την κασέτα να έχετε λαό”, είναι από τα πλέον ιστορικά και χαρακτηριστικά, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η Θύρα 13 γλεντούσε ειρωνικά, όταν από τα μεγάφωνα του Καραϊσκάκη έπαιζε… Βασίλης Καρράς, αλλά και άλλα “λαϊκά” άσματα της εποχής.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...