ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βλέπει ψηλά ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινες πήραν άλλη μία νίκη!

Βλέπει ψηλά ο Παναθηναϊκός!

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού  πέτυχε μια ακόμα σημαντική νίκη εντός έδρας κόντρα στα Μελίσσια με 76-39. Οι «πράσινες» δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα και συνεχίζουν να βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αξιοσημείωτο ήταν το ντεμπούτο της Ριντ η οποία έδειξε καλά στοιχεία σημειώνοντας 22 πόντους και έγινε η πρώτη «πράσινη» μπασκετμπολίστρια που  επέλεξε να φορέσει  το νούμερο μηδέν Στο αγωνιστικό μέρος ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στην πρώτη περίοδο και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο.

Οι «πράσινες» με καθαρό μυαλό και σωστές επιλογές σε άμυνα και επίθεση  βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 17-8.Ίδια εικόνα περίπου και στην δεύτερη περίοδο καθώς το «τριφύλλι» κράτησε πατημένο το… γκάζι και τελείωσε το ημίχρονο προπορευόμενο στο σκορ με 39-23.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 1.987 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε ότι αφορά την τρίτη περίοδο ο ΠΑΟ διατήρησε την διαφορά σε υψηλά επίπεδα και έληξε με 54-31 ενώ η τέταρτη περίοδος  είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και το τελικό 76-39  μιλάει από μόνο του.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 22, Μαυράκη, Κοιλιά Π.,Μούλη 6, Καλαμπάκου 3 (1), Καρακασίδου 9 (1), Πολίτη 2, Δίελα 5, Πρίφτη, Μακέι 14 (1), Κουκή 6, και Τένσταλ 9

ΚΑΟ Μελισσίων (Μάλαμα): Ναυροζίδου 10, Στεφάνου 9, Πατέρα, Παναγιωτίδη, Κοιλιαρίδη 2, Σταμούλη, Ζακυνθινού 2, Κουκή 7, Κωνσταντινίδου, Κουργιά, Γιαμπάνη 9 και Μπαλιούση.

Μετά  τη λήξη του αγώνα ετοιμάστηκε μια έκπληξη για την Άσπα Καλαμπάκου που είχε τα γενέθλια της και το γιόρτασε με τις συμπαίκτριες της στο κέντρο του γηπέδου με μια τούρτα που τις είχαν ετοιμάσει.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Ελένη Καπογιάννη επισήμανε «Πετύχαμε μια ακόμα νίκη και οφείλουμε να συνεχίσουμε. Σίγουρα η άμυνα πρέπει να είναι ένα δυνατό στοιχείο μας. Πρέπει να είναι σταθερά καλή η άμυνα ακόμα και όταν δεν είναι σε καλή ημέρα η επίθεση.  Θεωρώ ότι έχω το πνεύμα νικητή και θέλω να περάσει  αναμφίβολα και σε όλες τις παίκτριες μας».

Στο γήπεδο  βρέθηκαν περίπου 500 οπαδοί του Παναθηναϊκού που δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.