ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-1

Αδιόρθωτος Παναθηναϊκός και στον Βόλο!

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, απέναντι στον Βόλο, αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε βαθμούς μετά το σημερινό 1-1. Συνεχίζει να αγνοεί δεύτερη σερί επικράτηση η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που πλήρωσε ξανά την αφέλειά της, παρά το γεγονός ότι είχε την καθολική υπεροχή.

Ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες, απέναντι στον Βόλο, αλλά δεν τα κατάφερε και έχασε βαθμούς μετά το σημερινό 1-1. Συνεχίζει να αγνοεί δεύτερη σερί επικράτηση η ομάδα του Γιώργου Δώνη, που πλήρωσε ξανά την αφέλειά της, παρά το γεγονός ότι είχε την καθολική υπεροχή.

Ο Γιώργος Δώνης διαφοροποίησε τα πλάνα του, λόγω των ελλείψεων που είχε. Ετσι, λοιπόν, παρέταξε την ομάδα με ένα 4-3-3, έχοντας στα στόπερ τους Κολοβέτσιο και Σένκεφελντ, δεξιά τον Γιόχανσον και αριστέρα τον Ινσούα. Ως αμυντικός χαφ έπαιξε ο Δώνης και εσωτερικοί οι Κολοβός και Μπουζούκης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης ήταν ο Χατζηθεοδωρίδης και στο αριστερό ο Χατζηγιοβάνης και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Το τριφύλλι ευτύχησε μόλις στην πρώτη επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή να βρει δίχτυα. Ο Χατζηθεοδωρίδης ανετράπη από το άτσαλο μαρκάρισμα του Δημόπουλου και ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το var, έδειξε τη λευκή βούλα. Ο Χατζηγιοβάνης το εκτέλεσε αλα Πανένκα και έγραψε το 0-1 μέσα σε αποθέωση από του; 1500 οπαδούς του.

Μέχρι το 20 οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη κυριαρχούσαν και έχαναν ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, πότε με τον Μακέντα και πότε με τον Χατζηγιοβάνη. Από εκείνο το σημείο και μετά, η απόδοση της ομάδας έπεσε, ο Βόλος ανέβηκε, έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 34′ με πέναλτι του Μουνίθ, το οποίο κέρδισε ο Ράφαελ από τον Δώνη. Πρέπει να σημειωθεί ότι είχε προηγηθεί φάουλ πάνω στον Χατζηγιοβάνη, το οποίο δε δόθηκε ούτε από τον VAR!

Λίγο αργότερα, ο προπονητής του “τριφυλλιού” άλλαξε το σύστημα σε 4-4-2 με τον Κολοβό πίσω από τον Μακέντα, με σκοπό να κάνει την ομάδα πιο επιθετική, αλλά μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, δεν άλλαξε κάτι.

Στην επανάληψη, ο Γιώργος Δώνης ανακάτεψε την τράπουλα με σκοπό να δει ακόμη πιο επιθετικό τον Παναθηναϊκό. Ετσι, έβαλε τον Νούνες και τον Περέα, αντί των Χατζηθεοδωρίδη και Κολοβού, αντιστοίχως. Το τριφύλλι ανέβασε την απόδοση του, έγινε πιο ενεργητικό και έχασε δυο – τρεις καλές φάσεις με Μακέντα, Μπουζούκη και αργότερα Μπεκ. Τα λεπτά, όμως, περνούσαν και το γκολ δεν ερχόταν.

Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήρθε στις καθυστερήσεις. Ο Περέα πλάσαρε συρτά, αλλά η άμυνα του Βόλου έδιωξε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή. Στην επαναφορά ο Μακέντα πλάσαρε, όμως, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ…

Για μια ακόμη φορά, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται προβληματικός σε τέτοιου τύπου παιχνίδια. Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν ούτε τώρα να πάρουν τη νίκη και παρά το γεγονός ότι βρήκαν τον τρόπο να κλείσουν την ομάδα του Βόλου στα καρέ της, τα τελειώματα ήταν άσχημα, παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες.

Exit mobile version