ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Δεν πάμε πουθενά έτσι όπως παίζουμε»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός ότι οι πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν.

Δώνης: «Δεν πάμε πουθενά έτσι όπως παίζουμε»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει δικαιολογία για μια ομάδα με τέτοια υπεροχή να μην παίρνει το ματς με 2-3 γκολ διαφορά. Η επιπολαιότητά μας ήταν στα όρια της ανοησίας και αυτή γίνεται ακόμη μεγαλύτερη όταν προηγείσαι 1-0 έχεις 4-5 φάσεις για το 2-0 και μετά προκαλείς την τύχη σου δίνοντας τη μπάλα στον αντίπαλο και έτσι να παίρνει πέναλτι και να βγάζει 2-3 καλές κόντρες. Με αυτό τον τρόπο δεν μπορούμε να φτάσουμε μακριά όταν ακόμη και σε ματς με τέτοια υπεροχή και τέτοιες φάσεις δεν τα παίρνουμε. Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.