ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Στα όρια της ανοησίας η επιπολαιότητά μας»!

Ο Γιώργος Δώνης ήταν έξαλλος με την επιθετική αστοχία των παικτών του.

Δώνης: «Στα όρια της ανοησίας η επιπολαιότητά μας»!

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν μπορούμε να βάζουμε μεγάλους στόχους από παιχνίδι σε παιχνίδι, ανεξάρτητα από τα πλέι-οφ, όσο δεν έχουμε τη δυνατότητα να βάζουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Είναι  μεγάλο το πρόβλημα και γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με αντιπάλους όπως ο Βόλος, η Λάρισα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, όπου δημιουργούμε προϋποθέσεις και τελικές αλλά δεν κάνουμε τα παιχνίδια εύκολα. Αυτό το πρόβλημα το αντιμετωπίζουμε από την αρχή της σεζόν και όσο δεν το λύνουμε, τόσο θα χάνουμε βαθμούς.

Επιλέξαμε ένα πολύ επιθετικό σχήμα στην αρχή, απλώς επειδή έβλεπα στη διάρκεια του πρώτου ημίχρονου να μην έρχεται το γκολ παρά την υπεροχή, ήθελα να βάλω ακόμα έναν φορ μέσα που μπορεί να βαλει τη μπάλα στα δίχτυα. Συνεχίσαμε να έχουμε υπεροχή στο δευτερο ημίχρονο, μας έλειπε το γκολ.

Ο Βόλος ξεκίνησε πολύ καλά το πρωτάθλημα, πάντα για τις νεοφώτιστες ομάδες είναι πάντα δύσκολο. Η κοιλιά που κάνει είναι φυσιολογική, είναι ένα ανταγωνιστικό σύλλογο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.978 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...